REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Raisos Šarkienės gimtadienis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Populiarioji dainininko Radžio gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė dar visai neseniai minėjo ypatingą dieną. Rugsėjo 25-ąją jai suėjo 63-eji, tačiau gimtadienio puotą iškėlė kiek vėliau.

60

Populiarioji dainininko Radžio gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė dar visai neseniai minėjo ypatingą dieną. Rugsėjo 25-ąją jai suėjo 63-eji, tačiau gimtadienio puotą iškėlė kiek vėliau.

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt moteris atvėrė gimtadienio šventės duris bei papasakojo apie gražią iniciatyvą, kurią paskatino viena netektis.

Į žinomos moters gimtadienį atskubėjo būrys artimų draugų, kurie atvyko net ir iš užsienio. Jos šventėje svečiai linksminosi, šoko, dainavo bei žaidė žaidimus. Tiesa, dauguma svečių vietoje puokštės gėlių atnešė įdomių dovanų, kurios skirtos Raisos gražios iniciatyvos išpildymui.

Moteris pasakojo, kad šie metai jai yra magiški, kupini devynetų. „Aš žinau, kad nuo 63-ejų verčiasi naujas puslapis, kas 7 metus. Tikiu, kad dabar prasidės mano naujas gyvenimas. Man 63 metai, mano sūnui 36 metai, bet jei apversi, gaunasi 63, tai visur – 9. Mano gimimo mėnuo 9-tas, dabar 2019 metai,  šiais metais išėjo mano knyga, kurioje yra trys devintukai. Priėmiau provoslavų tikėjimą, tame dokumente irgi yra trys devintukai. Tai nė nepagalvojus, išeina visur tie 9“, – šyptelėjo Raisa.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris gimtadieniui pradėjo ruoštis kiek anksčiau. Ji pasakojo, kad yra didelė saldumynų mėgėja, todėl iki gimtadienio norėjo numesti 3 kilogramus, atidžiau žiūrėjo, ką valgo, o ir grikiais stengėsi maitintis kuo dažniau. 

REKLAMA

Moteris atviravo, kad šie metai nebuvo sunkūs, bet ir nebuvo vieni iš lengvesnių. Gimtadienio proga ji sau palinkėtų susirasti antrą pusę. „Tikiuosi, kad susirasiu vyrą. Žinoma, noriu, kad visi būtų sveiki. Linkiu visko, ko geriausio, o ypač sau“, – juokiasi moteris.

Įspūdingame gimtadienyje Raisą draugai pasveikino su daina, kuri buvo skirta jai. Nors moteris ir gavo daugybę dovanų, tačiau labiausiai akį patraukė ne gėlės, o vietoje jų įteiktas augintiniams skirtas maistas. Raisa atskleidė, kad šios dovanos skirtos ne šiaip – jos bus perduotos beglobiams augintiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris sugalvojo projektą, kurį įgyvendint padėjo jos gimtadienio svečiai. „Prieš du mėnesius netekau savo šuniuko – Naidučio. Man jis yra viskas, aš ligi šiol jį labai myliu, net paminklą jam pastatysiu... Visiems svečiams pasakiau, kad man, vietoje gėlių, visi atneštų šunims arba katėms skirto maisto. Darau tokį projektą – nupirkau didelį plakatą, visą ėdalą vežiosiu po gyvūnų namus ir atidavinėsiu globai“, – aiškina gimtadienio kaltininkė.

Tiesa, moteris naujienų ir pramogų portalui tv3.lt yra pasakojus apie svajonių vyrą bei augintinio netektį. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų