REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Žvilino Grigaičio gimtadienio šventės akimirkos (nuotr. asm. archyvo)

Žinomas Lietuvos verslininkas Žilvinas Grigaitis visai neseniai atšventė savo 49-ąjį gimtadienį, o jo šventė, kaip visuomet, pritraukė ryškiausius Lietuvos bei užsienio verslo bei meno pasaulio atstovus.

17

Žinomas Lietuvos verslininkas Žilvinas Grigaitis visai neseniai atšventė savo 49-ąjį gimtadienį, o jo šventė, kaip visuomet, pritraukė ryškiausius Lietuvos bei užsienio verslo bei meno pasaulio atstovus.

REKLAMA

Žinomas vyras naujienų portalui tv3.lt papasakojo, kaip kasmet rengiasi savo šventėms, prabilo apie įspūdingas dovanas bei svarstė apie prabėgusius metus.

Šįkart verslininkas su artimiausias draugais šventė ne tik gimtadienį, bet ir dar vieną progą  – savo, kaip pasaulinio prancūzų liukso klasės gyvenimo būdo prekės ženklo „Le Cercle by Pernod Ricard“ ambasadoriaus paskyrimą.

Paklaustas, kaip ruošėsi šių metų šventei, Ž. Grigaitis išdavė savo paslaptį. „Nesakyčiau, kad aš stengiuosi, kad gimtadieniai būtų kažkokie ypatingi, tačiau mano kviestinių svečių sąraše yra ir užsienio diplomatų, ir verslo žmonių, kurie atvyksta į Vilnių. Norisi jiems parodyti kažką tokio, ko jie dar nematė ar negirdėjo, nebuvo su tuo susidūrę. Todėl visuomet žiūriu, kokia tai gali būti lokacija, kokie tai gali būti žmonės, išlaikant tam tikrą meno, kultūros, dizaino ar mados sritis, pasiekimus. Norisi, kad jie kažkaip tai pačiupinėtų ar apžiūrėtų asmeniškai“, – sakė verslininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šios priežasties ypatingą dėmesį Ž. Grigaitis visuomet stengiasi skirti vietai, kurioje planuoja kelti šventę: „Praėjusiais metais gimtadienis buvo „EgliDesign“ išskirtiniame salone-galerijoje, o šiais metais – naujoje „Baltijos baleto teatro“ studijoje. Bandau ieškoti tam tikrų erdvių, kad visiems būtų įdomu ir pamatytų, ką lietuviai gali padaryti daugiau.“

REKLAMA

Prabanga tviskančios Ž. Grigaičio šventės nemažai atsieina, tačiau jis neslepia, kad paprastai stengiasi surasti tam partnerių. „Investijos yra sąlyginis dalykas. Taip, tam tikri kaštai tikrai yra – yra ir pasiruošimas, ir kvietimai, ir programos, užsiėmimų galvojimas. Bandau su visais bendradarbiauti“, – pridėjo jis.

Ir nors pats verslininkas teigia, kad dovanos – mažiausiai svarbu, jo gimtadienio šventės svečiai visuomet sugeba nustebinti.

„Visiems sakiau, kad tą darau ne dėl dovanų, ne dėl kažkokių gėlių ar savęs pasigerbimo. Kadangi po vasaros daug kas sugrįžta į Vilnių, norisi pasikalbėti ir pasimatyti su tais žmonėmis, kurių kurį laiką nematei. Gavau labai įdomių dovanų sau pasilepinti – tam tikras procedūras, kurių dar nesu išbandęs. Bus įdomu išbandyti tiek masažus, tiek veido procedūras, tiek ir visa kitą“, – pasakojo verslininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Ž. Grigaitis prideda, kad dabar laisvo laiko turi vis mažiau ir mažiau: „Tam reikės rasti laiko, nes gyvenimas tarp kontinentų turi ir pliusų, ir minusų. Bet kol dar esu Lietuvoje, bandysiu pasinaudoti. Tačiau, aišku, mano paskyrimas į naujas pareigas uždeda žymiai daugiau atsakomybės. Norisi parodyti tam tikrus rezultatus, nes manimi pasitiki pasaulinis prancūziškas koncernas.“

Paprašytas papasakoti, kokie buvo praėję metai, žinomas verslininkas pasakojo, kad jie kelia dvejopus jausmus, tačiau ir labai blogais jų pavadinti būtų negalima. 

„Turbūt tas kelias nebuvo rožėmis klotas – reikėjo daugiau dėmesio skirti sveikatos reikalams, ir tam tikriems verslams, kurių reikėjo atsisakyti, iš jų pasitraukti. Sakyčiau, daugmaž apmąstymo laikas, pasiruošiant tolimesniems žingsniams. Negaliu sakyti, kad šie metai buvo labai labai geri, nors, kiek žinau, mergelių ženklui būtent nuo rudens pagerėja daugelis dalykų. Ačiū Dievui, po 7 metų to juodo mėnulio virš mūsų galvos, galbūt jis jau tikrai pasitrauks ir galėsime pasimėgauti tuo, ką darėme ir kūrėme“, – kalbėjo žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų