REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Valdas Karklelis (nuotr. facebook.com)

Dainininką, muzikos ir tekstų kūrėją Valdą Karklelį retai išvysi pramogų pasaulio atstovų vakarėliuose ar televizijos ekranuose.

29

Dainininką, muzikos ir tekstų kūrėją Valdą Karklelį retai išvysi pramogų pasaulio atstovų vakarėliuose ar televizijos ekranuose.

REKLAMA

Panašu, kad vyras ėmė užsiiminėti kita veikla, jau kurį laiką Valdą galima pamatyti dirbant pavežėju Vilniuje.

Tiesa, apie save Valdas neleidžia pamiršti ir juo susidomėjusiems keleiviams jis dalija savo vizitines korteles.

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su atlikėju, šis situacijos komentuoti nepanoro, teigdamas, kad laikas ir informacija apie jį yra labai brangi.

Anksčiau Valdui yra tekę ne tik dainuoti, bet ir išbandyti aktoriaus rolę. Prieš kelis metus aktoriumi vyras tapo vienai dienai, jam buvo patikėta suvaidinti patį save „Rezidentų“ seriale.

„Aš vaidinau patį save. Tai buvo nedidelis, epizodinis vaidmuo. Įdomiausia man buvo sudalyvauti tokiame filmavime ir pažiūrėti kaip dirba kiti, pasisemti naujų įdėjų savo dainų klipams, kuriuos kuriu ir filmuoju pats“, – tada pasakojo V. Karklelis.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas pripažino, jog vaidyba seriale ir muzikiniuose klipuose skiriasi, tačiau anksčiau įgyta patirtis prieš filmavimo kameras suteikė pasitikėjimo savimi. Serialo filmavimo aikštelėje tuomet Valdas jautėsi užtikrintai.

REKLAMA

„Aš jau esu filmavęsis anksčiau ir savo vaizdo klipuose, ir reklamose. Taip pat ir podiumu vaikščiojau, fotomodeliu dirbau, todėl filmuojantis seriale visai nejaučiau įtampos, man nebuvo sunku nei įsijausti į vaidmenį, nei išmokti žodžius. Juo labiau, kad jų ir nebuvo daug“, – sakė dainininkas.

Skandalingasis Valdas visuomet girdavosi moterų dėmesiu, sakydavo negalintis atsiginti gerbėjų – neva dailiosios lyties atstovės nuolat jam skambina, siūlo susitikti. Vyras nevengia savęs ir sekso simboliu pavadinti.

„Mano dainos apie meilę ir merginas, todėl toks apibūdinimas – sekso simbolis, man puikiai tinka. Taip mane pavadino viena leidybinė kompanija, su kuria turėjau dirbti. Bet realiame gyvenime aš negyvenu tame imidže. Man reikia ir pavalgyti, ir pamiegoti, o žmonės galvoja, kad pas mane visai kitoks gyvenimo būdas“, – atviravo V. Karklelis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų