REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Džordana Butkutė (nuotr. Fotodiena.lt)

Džordana Butkutė tikra scenos karalienė jau daugelį metų užpildanti mūsų širdis gražiausiomis dainomis.

57

Džordana Butkutė tikra scenos karalienė jau daugelį metų užpildanti mūsų širdis gražiausiomis dainomis.

REKLAMA

Atrodo, kad moteris yra nepavaldi laikui, spalio 3-ąją atlikėja švenčia 51-ąjį gimtadienį.

Nors atlikėja ant scenos yra lipusi tūkstančius kartų, pripažįsta, kad kiekvienas koncertas jai labai svarbus, todėl prieš juos neretai apima jaudulys.

Pasak Džordanos, visgi pats geriausias vaistas sumažinti nerimą ir atsikratyti blogų emocijų yra pati scena.

Scenoje moteris matoma nuo 1986-ųjų, kuomet „Lituanikos“ festivalyje debiutavo kartu su grupe „Impulsas“. Vėliau moteris buvo pakviesta prisijungti prie grupės „Nerija“. Lietuvai Džordana atstovavo ne viename festivalyje užsienyje, pelnė gausybę apdovanojimų, gastroliavo po Europą.

Išgarsėjusi būdama vos 19-os metų, Džordana savo gerbėjus džiugina jau daugiau nei 30 metų. Išleidusi pirmąjį albumą „Nemylėjau tavęs“, atlikėja pavergė visos Lietuvos klausytojų širdis ir jų nepaleidžia iki šiol. Nuoširdumas, ryškumas, jautrios ir įtraukiančios dainos, visiškas atsidavimas scenai bei publikai ir išskirtinė gyvenimo istorija, ryžtas – būtent tai lėmė neblėstantį Dž. Butkutės populiarumą.

REKLAMA
REKLAMA

„Scenoje visada siekiu tik geriausio rezultato. Nesvarbu, kokia nuotaika, kokios aplinkybės, man svarbiausia publika. Kai ji gerai priima atlikėją, šiltai reaguoja į dainas, tai vienintelis receptas, kuris išjungia visas kitas emocijas ir pojūčius. Lieku tik aš ir publika. Vykstant koncertui, pamirštu viską, kas yra už scenos ribų, – gyvenu tik tuo, kas vyksta. Galiu drąsiai teigti, kad scena – geriausias vaistas esant bet kokiai savijautai“, – atskleidžia charizmatiškoji Džordana.

REKLAMA

D. Butkutė taip pat pelnė pripažinimą 2003-aisiais. Ji tapo TV3 televizijos realybės šou „Akvariumas-2“ nugalėtoja, o 2012-aisiais ištekėjo už Elegijaus Strasevičiaus

Vis dėlto vienas didžiausių smūgių atlikėjai buvo 2016-aisiais: mirus jos mamai, Džordana vis tiek neatšaukė savo koncertų. Praėjus vos keturiems mėnesiams po motinos mirties, mirė jos tėvas.

Kokia yra šlovės kaina, kaip niekas kitas žino dainininkė Džordana Butkutė, kuri dėl alkoholio netgi prarado kūdikį.

Jai pakilti iš pačios tikriausios duobės padėjo tik stebuklas – taip ji vadina meilę dovanojusį ir iš alkoholizmo liūno padėjusį išlipti vyrą Elegijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pilni stadionai gerbėjų, o paskui tyla, išsiskyrimas su grupe, kūdikio netekimas, viskas vienu metu, viskas susidėjo į krūvą. Atėjo suvokimas, kad aš niekam nereikalinga. Susinervinau – išgėriau, praradau kūdikį – išgėriau, paskui sveikatą reikia pataisyti – išgėriau…“, – kelią žemyn prisimena Džordana. „Vienas didžiausių žingsnių man buvo pripažinti sau ir kietiems, kad taip, aš, Džordana, esu alkoholikė“, – atviravo moteris.

Atsispyrus nuo to, galima buvo kilti į viršų. Džordana visiškai alkoholio nevartoja jau daugiau nei 8 metus, net vestuves su Elegijumi atšventė be alkoholio. „Dabar viską matau kitaip“, – sako atlikėja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų