REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Vashos ir Ronaldo Rutkausko vestuvės (nuotr. Fotodiena.lt)

Prieš kelis mėnesius skirtingais keliais pasukę Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir jos buvęs vyras Ronaldas Rutkauskas pakurstė naujas kalbas apie susitaikymą.

32

Prieš kelis mėnesius skirtingais keliais pasukę Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir jos buvęs vyras Ronaldas Rutkauskas pakurstė naujas kalbas apie susitaikymą.

REKLAMA

Graikijoje su dukra atostogaujanti atlikėja mėgaujasi buvusio vyro draugija.

Šioje šalyje Ronaldas gyvena ir sėkmingai tęsia krepšininko karjerą – neseniai vyras pasirašė sutartį su Koroivos „Amaliadas“ komanda.

Su dukrele Graikijoje viešinti Gabrielė mielai su gerbėjais dalijasi kadrais, kuriuose matomas ir jos buvęs vyras. Sekėjams nuotraukos užminė mįslę, daugelis ėmė svarstyti, kad atlikėja susitaikė su buvusiu vyru.

„Mano mylima Graikija. Kiekvieną kartą čia sugrįžus pakartoju garsiai, kad man be proto gera... Nors ir šį kartą ne į Salonikus, kurie man kaip antri namai, bet jausmas apima toks pats geras.

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt todėl, kad man Graikija siejasi su daug pirmų kartų? Niekad iš čia nesinori išvykti, o ypač atėjus šaltam sezonui. Saulėti linkėjimai“, – socialiniuose tinkluose atviravo Vasha.

REKLAMA

Po šiuo įrašu užvirė diskusija:  „Susitaikėte su Ronaldu?“ – smalsavo viena iš sekėjų.

„Mes nebuvom susipykę“, – atšovė Vasha ir toliau šia tema kalbėtis nepanoro teigdama, kad tai jos asmeninis gyvenimas.

Kalbas apie susitaikymą pakurstė ir pats Ronaldas, instagrame vyras įkėlė nuotrauką, kurioje jis su Gabriele, o po nuotrauka brūkštelėjo: „Aš su žmona čia“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad G. Rutkauskienė-Vasha ir R. Rutkauskas slapčia susituokė 2016-aisias. Tais pačiais metais porai gimė ir dukrelė Adrija, o oficialią vestuvių puotą jiedu iškėlė praėjusių metų vasarą Kaune. Tačiau jų santuoka iširo.

REKLAMA
REKLAMA

Po jų vestuvių gan greitai prasidėjo kalbos apie jųdviejų skyrybas. Interneto komentatoriai akylai stebėjo moters paskyras socialiniuose tinkluose ir pastebėjo, kad nebeliko gausybės nuotraukų su vyru, ji taip pat nebemūvėjo vestuvių žiedo, nešventė kartu gražiausių metų švenčių.

Kartu pora buvo matoma vis rečiau, o Vasha pas vyrą į Graikiją skraidyti nustojo.

Kovo viduryje moteris viešai prisipažino, kad su vyru jau visiškai nebendrauja, o pagrindinę yrančios santuokos priežastį Gabrielė įvardijo skirtingą jųdviejų požiūrį į gyvenimą.

Neilgai trukus, instagramo paskyroje atvirai prakalbo ir pati atlikėja: „Dėl savo ir dukros šventos ramybės, norėdama nuraminti kalbas, oficialiai pranešu, kad teismas patvirtino mūsų su Ronaldu prašymą skirtis. Sprendimas įsiteisės per 30 dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi žinodama situaciją, esu tikra, kad per 30 dienų niekas nepasikeis – oficialiai pranešu, kad esu išsiskyrusi moteris. Ačiū visiems, už jūsų sugaištą laiką griaunant ir taikant mūsų šeimą, deja, visos pastangos buvo bevaisės, nes sprendimą priėmėme patys.

Šiandien verčiu naują gyvenimo lapą. Vakar Ronaldas baigė sezoną Graikijoje, todėl nesistebėkite, jei grįžus Ronaldui į Lietuvą, jį vėl matysite moterų kompanijose, nebesiųskite man nuotraukų su įrodymais, jis oficialiai yra niekam nepriklausomas žmogus ,lygiai taip pat kaip ir aš“, – rėžė moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų