REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Livetos ir Petro Kazlauskų atostogos (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėja Liveta Kazlauskienė jau daugybę metų puošia sceną savo pasirodymais, o kartu su vyru Petru džiugina gerbėjus pamąstymais apie gyvenimą. Jų tvirtų santykių gali pavydėti daugelis, – pora kartu jau 35 metus. Gimtadienio ir vestuvių metinių proga jie leidosi į įspūdžių kupiną kelionę.

30

Atlikėja Liveta Kazlauskienė jau daugybę metų puošia sceną savo pasirodymais, o kartu su vyru Petru džiugina gerbėjus pamąstymais apie gyvenimą. Jų tvirtų santykių gali pavydėti daugelis, – pora kartu jau 35 metus. Gimtadienio ir vestuvių metinių proga jie leidosi į įspūdžių kupiną kelionę.

REKLAMA

Su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais Liveta pasidalijo kelionės įspūdžiais bei atskleidė, kokiam pirmam kartui ryžosi.

Staigmenos vos tik išėjus iš namų ir pokyčiai

Liveta ir Petras Kazlauskai metinių bei gimtadienių proga išvyko ilsėtis į Egiptą. Tiesa, moteris pasakojo, kad staigmenos jų laukė vos tik išėjus iš namų. „Išeinant iš namų, Ingrida mus labai nustebino. Mus į oro uostą turėjo išvežti mūsų draugas, bet dukra užsakė prabangų, limuzino klasės „BMW“ automobilį, kurį vairavo pasipuošęs vairuotojas. O tik įsėdus į lėktuvą, mus pasitiko su šampanu, todėl aš pavaišinau ir kitus, kartu lėktuvu keliavusius žmones. Visi pakėlėme taurę, o tik nusileidus mūsų laukė geras oras, saulė, jūra“, – prisiminimais dalijosi Liveta.

Į Egiptą Liveta vyko jau antrą kartą, o Petras – pirmąjį. „Prieš gal 5-6 metus keliavau čia su televizijos projektu. Kadangi man labai patiko ši šalis, nusprendžiau, kad reikia ją parodyti ir vyrui. Labai didelis pasikeitimas – kai Hurgadoje buvo anksčiau, ji mane labai nuvylė. Visas veiksmas ten vyksta naktį, nes dieną žmonės slepiasi nuo karščio. Tuomet mane labai išgąsdino karo policija, kuri važinėja po miestą. Pamenu, kad visai šalia išvargęs nuo turistų, gulėjo kupranugaris. Mane labai skaudino tokie matyti vaizdai, nes esu didelė gyvūnų mylėtoja. Kitas dalykas, ką pamenu, kad tuomet labai daug faraonų statulų buvo nudaužytos, buvo netvarka, nesaugumas. Dabar – viskas sutvarkyta. Keliai – asfaltuoti, šaligatviai – sutvarkyti, kupranugariai – išpuošti. Visur švara ir tvarka“, – pastebėjo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingi vaizdai bei baimės įveikimas

Moteris pasakojo, kad švenčių proga jie su vyru nusprendė pailsėti saulės kaitroje. Egipte patyrė daugybę nuotykių bei pamatė tai, ko dar niekada nebuvo matę: „Labiausiai nustebino žuvis, kuri turėjo į žmogaus panašius priekinius dantis. Likau labai nustebusi. Žavėjo ir tai, kad tokiame sūriame vandenyje gyvena labai daug gražių žuvelių. Nustebino ir ryškūs koralai, kurių buvo be proto daug ir įvairiausių atspalvių.“

REKLAMA

Vis dėlto labiausiai atlikėja džiaugėsi, kad ryžosi įveikti vieną savo baimę. „Kad nemoku plaukti, žino visa Lietuva. Mes su laivu išplaukėme į Raudonąją jūrą, mums visiems davė liemenes, nardymo akinius bei ląstus. Nusprendžiau įveikti savo didžiausią baimę, tad išdrįsau įšokti į vandenį. Žinoma, mane drąsino tai, kad Petras vandenyje jau buvo“, – juokėsi moteris.

Didžiausias noras ir sulauktas pasiūlymas  – parduoti šeimą

Livetos ir Petro kelionėje tikrai netrūko įspūdžių – viešbučio personalas nuolat juos lepino gėrimais bei įvairiausiais patiekalais. Taip pat porą nuolat linksmindavo animatoriai, o vakarais vykdavo koncertai.

REKLAMA
REKLAMA

Liveta atskleidė, kad kelionės metu jie plaukė ir po tiltu, pro kurį praplaukiant reikėjo pasakyti savo didžiausią norą, kad šis išsipildytų. „Aš iš visos dūšios šaukiau, kad išsipildytų mano svajonė, kad šį nuostabų Egiptą pamatytų mano dukra.“

Liveta juokavo, kad ne tik ji viena norėtų, kad į Egiptą atvyktų ir jos dukra – moteris pasakojo, kad egiptiečiai net norėjo iš Petro ją ir Ingridą nusipirkti. „Iš egiptiečių sulaukiau labai daug dėmesio. Jie man nedavė daugiau nei 38 metų. Jie vis klausdavo manęs, ar man tik ne 35 metai. Sakau, ne – 55 metai. Jie netikėjo, prašė, kad net pasą parodyčiau. Parodžiau jiems Ingridos nuotrauką, sakau, čia mano dukra – jai yra 35 metai. Tie negalėjo patikėti, klausė ar nenoriu tekėti už jų. Aš atsisakiau, o jie mano Petro klausė, ar neparduotu manęs už 100 kilogramų geriausios prabos aukso. Petras juokais sakė – o jeigu aš parduočiau ir savo žmoną, ir dukrą, gal gaučiau kokius 5 kupranugarius? Tie egiptiečiai atsakė, kad, ne, gautumėte 150 kupranugarių. Petras juokavo, kad labai gerai prasisuktų, jeigu mus abi su dukra parduotų“, – juokais pasakojo moteris.

Tiesa, Liveta sakė, kad ateityje labai norėtų nuvykti su visa šeima ir kur nors toliau – Azijos šalys.

Liveta naujienų portalui tv3.lt dar visai neseniai yra pasakojus ir apie santykius su Petru, skyrybas bei ant plauko pakibusią gyvybę. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų