REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Milita Daikerytė ir Sonata Daikerienė (nuotr. asm. archyvo)

Dvi grožio pasaulio specialistės, Milita Daikerytė ir Sonata Daikerienė, yra ne tik mama ir dukra, bet ir konkurentės, nes abi turi atidariusius savo grožio salonus. Tai joms visai netrukdo ir net padeda suvienyti jėgas rengiantis didesniems pristatymams, rašoma pranešime spaudai.

14

Dvi grožio pasaulio specialistės, Milita Daikerytė ir Sonata Daikerienė, yra ne tik mama ir dukra, bet ir konkurentės, nes abi turi atidariusius savo grožio salonus. Tai joms visai netrukdo ir net padeda suvienyti jėgas rengiantis didesniems pristatymams, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Vestuvių madų šou „Išteku.lt Wedding Fashion Show“ jos sujungs jėgas podiumui ruošdamos beveik šimtą manekenių.

Dirba atskirai

Grožio salonui „Divalta“ vadovaujanti Sonata ne kartą prisipažino, jog visad palaikė ir žavėjosi dukros užsidegimu kurti makiažus, bet niekad negalvojo, kad ateityje turės konkurentę. Milita sulaukusi 18-os įkūrė savo grožio studiją, o neseniai atidarė ir naują saloną „Studio M Urban“.

„Turiu pripažinti, kad esu sužavėta Militos gebėjimais organizuoti, generuoti idėjas ir jos kūrybiniu potencialu. Džiugu, kad galime dalintis ir dalinamės patirtimi, idėjomis ir žiniomis, – teigia S. Daikerienė. – Mes esame konkurentės gerąją prasme, motyvuodamos vieną kitą žengti į priekį, nesustoti, todėl bendradarbiavimas tokiuose projektuose yra puiki proga tobulėti. Man garbė stovėti šalia dukros, kaip lygiavertei partnerei.”

REKLAMA
REKLAMA

„Akivaizdu, kad nuo vaikystės mama man buvo autoritetas ir nuo mažų dienų lygiavausi į ją. Mamos grožio studijoje užaugau, o tai, kad šiandien ją galiu pasikviesti į svečius, turiu sakyti didelį ačiū tik jai. Mes praėjome daug etapų – šiandien, teoriškai, taip, esame konkurentės, bet mes viena kitai esame ir geriausios mokytojos, kurios dalijasi patirtimi ir pastebėjimais. Labai džiaugiuosi, kad netrukus susijungsime ir į vieną komandą, nes teks „Išteku.lt Wedding Fashion Show“ paruošt 90 modelių. Prisiminsime tuos laikus, kai iš tiesų buvo stiprus dvejetukas – kai aš pradėjau daryti makiažus, o mama darydavo šukuosenas. Vėliau pabėgau į savo pačios studiją, o dabar vėl dirbsime kartu. Labai to laukiu“, – susijaudinimo neslėpė Milita.

REKLAMA

Pirmas kartas

Trečią kartą vyksiantis vestuvių madų šou yra didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse. Vienu podiumu žingsniuos per šimtą manekenių, kurios parodys net 13 vestuvinių kolekcijų, kurias sukūrė tiek Lietuvos dizaineriai, tiek žinomi pasaulio vestuvinės mados ženklai. 

Žinoma, tokiam renginiui pasiruošimas vyksta jau daugelį savaičių, bet atsakingiausias momentas - sukurti modelių įvaizdį, kuris atspindėtų vestuvinę dvasią ir tiktų podiumui. 

Militos komanda rūpinsis modelių makiažu – dešimtys meistrų nuo ryto iki vakaro, kol bus laikas į sceną, dažys kiekvieną modelį sukurdami tikrą vestuvinį makiažą. Sonatos grožio salono meistrai visiems šiems modeliams turės sukurti vestuvines šukuosenas, kurios atspindi naujausias vestuvių mados tendencijas. 

REKLAMA
REKLAMA

Odė natūralumui

„Ateinančių metų tendencija – nuotaka turi jaustis savimi, natūraliai ir gaiviai. Todėl dažniausiai naudojamos labai natūralios gamtai spalvos, daug rusvos, rausvos, tai mes parodysime ir kurdami madų šou modelių makiažą“, – teigia Milita. 

Jai pritaria ir Sonata: „Šukuoseną siūlau derinti prie vestuvinės suknelės, kuri atspindėtų jūsų asmenybę, patiktų jums asmeniškai. O šiuo metu, kaip ir vestuvių makiaže – vyrauja kuklesnis, natūralesnis šukuosenų stilius.”

Abi meistrės vienbalsiai tikina, kad bandomasis makiažas ir bandomojo šukuosena tiesiog būtini. „Juk būtent su grožio meistru jums teks praleisti nuotakos rytą, todėl turi jis būti ne tik puikus specialistas, bet ir jums būtų gera su juo bendrauti. Kitas žingsnis, apsitarti ir išbandyti - ko jūs norėtumėte, kas jums patinka ir tinka. Siūlau bandomąjį makiažą suderinti su kokia nors proga - vakariene, švente, gimtadieniu, tuomet galėsite ir pasipuošti“, – šypteli M. Daikerytė.

„Net jei ir meistrės albumas tobulas – bandomąją šukuoseną verta pasidaryti, ne tik pažiūrėti ar ji jums tinka, bet ir išbandyti jos praktiškumą – pamatysite, kaip laikosi garbanos, ar tvirtas kuodukas. Svarbu, kad nuotaka vestuvių rytą nepatirtų įtampos, jaustųsi rami ir pasitikėtu meistru“, – jai pritarė S. Daikerienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų