REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Vilija Pilibaitytė-Mia (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Dainininkė bei televizijos laidų vedėja Vilija Pilibaitytė-Mia pastaruoju metu atrodo kaip niekuomet gerai. Žinoma moteris kiek anksčiau naujienų portalui tv3.lt atskleidė, jog būdama 172 centimetrų ūgio, ji šiuo metu sveria 60 kilogramų, vis dėlto ir tai ne pabaiga – atlikėja tikino, kad planuoja atsikratyti dar 5 kilogramų.

27

Dainininkė bei televizijos laidų vedėja Vilija Pilibaitytė-Mia pastaruoju metu atrodo kaip niekuomet gerai. Žinoma moteris kiek anksčiau naujienų portalui tv3.lt atskleidė, jog būdama 172 centimetrų ūgio, ji šiuo metu sveria 60 kilogramų, vis dėlto ir tai ne pabaiga – atlikėja tikino, kad planuoja atsikratyti dar 5 kilogramų.

REKLAMA

Mia papasakojo, kaip jai pavyko atsikratyti nepageidaujamo svorio, atskleidė, kodėl iš tiesų atsisakė cukraus bei prisiminė drastiškiausią dietą, kokią tik yra išbandžiusi. 

Atskleidė, kiek yra svėrusi daugiausiai

Dainininkė pasakojo, kad noras mesti svorį atėjo lydimas geriausio įmanomo savęs įsivaizdavimo. Anot dainininkės, tobulumui ribų nėra.

„Kiekvienas žmogus mintyse turi nusipiešęs kažkokį savo vaizdą, kaip jis norėtų atrodyti. Man taip pat visada norisi maksimumo, todėl to ir siekiu“, – sakė Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, atlikėjos svoris yra svyravęs ir seniau: „Per nėštumą, prieš gimdymą, svėriau daugiausiai – tai buvo 89 kilogramai. Buvau priaugusi labai daug svorio. Tačiau nieko nedarant per pusę metų svoris nukrito iki 62 kilogramų. O mažiausiai esu svėrusi gal kokius 56 kilogramus.“

REKLAMA

Iki koncerto – nė kąsnio

Daugelis nė nesusimąsto, kiek pastangų iš atlikėjų reikalauja ir jų pasirodymai scenoje. Mia papasakojo, kad tenka riboti net maistą – prieš koncertą ji niekuomet nevalgo. 

„Negalime sau to leisti, nes scenoje tiesiogine to žodžio prasme reikia dirbti. Scenoje vyksta labai didelis sportas, ko kai kurie nė neįsivaizduoja. Ypač gyvai dainuojantiems žmonėms, kurie daug juda, ir dainuoja, reikia turėti nemažai ištvermės. Kaip pavalgius niekas neina pasportuoti, taip ir su scena“, – pasakojo ji.

Tiesa, žinoma moteris užsiminė, kad dėl to kartais tenka pavalgyti ir vėlai vakare, po koncertų, tačiau ji sakosi besistengianti, kad tai netaptų taisykle. „Prieš koncertą bent porą valandų valgyti mes išvis negalime, todėl po jo, kad ir naktį, norisi kažko užkąsti. Bet šiaip stengiuosi prisižiūrėti ir maitintis sveikai, laiku, ir normuotai“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Cukraus atsisakyti sugalvojo ne pati

Jau daugiau nei 2 metus V. Pilibaitytė-Mia nevartoja ir cukraus. Žinoma moteris pasakojo, kad jo nenaudoja nei gerdama arbatą, nei kavą, o ir saldumynais sau leidžia pasimėgauti itin retai.

Vis dėlto atsisakyti cukraus dainininkė sugalvojo ne pati. Pasirodo, kad ji norėjo palaikyti savo sūnų. „Buvome pas vieną žymią dietologę, kuri padarė kraujo tyrimus ir pamatė, kad jo organizmas visiškai netoleruoja cukraus. Kad jam nebūtų taip sunku, aš, iš draugiško solidarumo, irgi atsisakiau cukraus“, – pasakojo ji.

Dabar Mia džiaugiasi, kad cukrus jai netgi tapo nebeskanus: „Pavyzdžiui, kai nebuvo saldiklio, esu bandžiusi gerti kavą ir su cukrumi, tai, tiesą pasakius, kavos net skonis yra kitoks. Man labiau priimtini saldikliai, tačiau pačioje pradžioje, be abejonės, jie nebūna skanūs (juokiasi).“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ji neslepia, kad iš pradžių cukrų visiškai išbraukti iš savo raciono nebuvo taip paprasta. „Sakydavau, jog jaučiuosi kaip nėščia moteris – taip norėdavosi saldumynų, kad negalėdavau ramiai praeiti pro saldainių skyrių. Tiesiog drebėdavo rankos, kaip norėdavosi šokolado (juokiasi). Tai kartais leisdavau sau pasidžiaugti šokolado plytele, bet tai būdavo labai reti atvejai“, – pridėjo ji.

Mios taisyklės geresnei savijautai

Mia atviravo, kad ir dabar turi tik keletą taisyklių, kurių stengiasi laikytis, o prie jų pripratusi, nebeįsivaizduoja, kad galėtų būti kitaip.

„Nesu ta sportininkė, kur nešiojasi indeliuose maistą ir stengiasi valgyti būtent tą valandą. Aš stengiuosi daryti didelę pertrauką prieš naktį, kad nuo paskutinio valgymo praeitų bent 14 valandų. Tai man tikrai padeda – aš tada jaučiuosi gerai“, – sakė atlikėja.

REKLAMA

Vis dėlto anot V. Pilibaitytės-Mios, svarbiausia nevalgyti likus 3 valandoms iki miego: „Tas pasakymas „nuo 18 valandos nevalgau“ man negalioja, nes aš kartais einu miegoti ir 3 valandą nakties, o tokį laiką prabūti nevalgius yra tiesiog neįmanoma.“

Tiesa, paklausta, ar dabar, atsikračius papildomo svorio, jos savijauta pasikeitė, žinoma moteris juokiasi: „Negaliu pasakyti, kad kai prieš keletą metų buvau priaugusi, mano savijauta buvo itin bloga. Tiesiog galbūt pablogėjo tai, kad nebegaliu valgyti to, ko noriu ir nebegaliu to daryti vakarais, naktimis.“

Dabar žinoma moteris jaučiasi pasiruošusi ir kitam svarbiam žingsniui – ji ir vėl imsis aktyvios fizinės veiklos.

REKLAMA

„Vėl eisiu į sporto klubą. Sportuoti man labai patinka, bet sporto salėje nebuvau jau kokius 5 metus – tai išties labai didžiulis laiko tarpas. Galvojau lankyti ir šokius, tačiau nerandu partnerio. Galiausiai vis dėlto nusprendžiau, kad grįšiu prie seno, ir eisiu į sporto salę, nes man patinka išsikrauti“, – sakė Mia.

Tokios drastiškos dietos niekam nelinkėtų

Vis dėlto per visą savo karjerą moteris yra išbandžiusi ir kur kas drastiškesnių dalykų, kurių dabar kitiems nė nerekomenduotų.

„Yra tekę visiškai nevalgyti 8 dienas – per jas numečiau 7 kilogramus. Tai – ganėtinai nemažai. Pamenu, kad po to buvo labai sunku įeiti atgal į visą valgymo procesą. Maistas atrodė be skonio, valgyti reikėjo po labai mažai. Žmonės sako, kad taip numestas svoris labai greit atauga, tačiau man taip nebuvo – gal grįžo tik keli kilogramai“, – pasakojo Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tokią dietą atlikėja buvo susigalvojusi kur kas anksčiau. „Iškrovos dienos yra gerai, tačiau bent kol kas jų nesilaikau – darydavau tai anksčiau. Viską reikia daryti su protu. Ir dabar valgau beveik viską, bet visada reikia jausti saiką. Pasisotinti aš galiu ir nuo 2 kąsnių, o po to galiu nevalgyti pusdienį. Svarbu jausti savo organizmą“, – pataria ji.

Nepaisant to, kad dabar jos figūros linkiai kiek pasikeitė, atlikėja džiaugėsi, kad savo spintos turinio dėl pasikeitusio svorio keisti neteko niekuomet. 

„Niekada nebuvau priaugusi tiek svorio, kad drabužių dydžiai pasikeistų 4 ar 5 kartus. Būna, kad drabužiai pasiaurėja, paplatėja, bet kad visą spintą reikėtų pakeisti, tai taip tikrai nėra buvę“, – sakė ji.

REKLAMA

Tiesa, Mia atskleidė ir tai, kad dar vienas motyvacijos šaltinis ir toliau keistis, yra jos gerbėjai. „Tikriausiai per visą savo gyvenimą nebuvau sulaukusi tiek daug dėmesio, kiek jo sulaukiu dabar“, – juokėsi žinoma  moteris.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar neseniai Mia buvo užsiminusi ir apie savo naują hobį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų