REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

REKLAMA

Laidoje „La Maistas – Vištiena kitaip“ mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose paruošti ypatingą žalumynų aliejų.

Galbūt mažai kam girdėtas, tačiau išraiškingo skonio ir aromato aliejus gali būti gaminamas iš svogūnų laiškųk, krapųk petražolių, kitų mėgstamų žalumynų ir savo spalva ir skoniu praskaidrinti rudeniškas nuotaikas! Jis puikiai tinka prie mėsos, žuvies, daržovių patiekalų.

Rezultatą, kaip Tomui pavyko paruošti aliejų, išvysite vaizdo įraše.

Gydytoja dietologė Ieva Laukytė-Gaulė dalinosi patarimu, kaip iš likusios vištienos paruošti sveiką pusryčių sumuštinį su avokadu. Ieva papasakos, kaip paruošti tokį sumuštinį, kurį būtų patogu nusinešti į darbą, bei kaip jį galima patiekti namuose.

Rezultatą, kaip Ievai pavyko paruošti sumuštinį, išvysite vaizdo įraše.

Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, ką pagaminti iš likusios vištienos bei kitų ingredientų. Vylius rekomenduoja maistingą dubenėlį su vištiena ir daržovėmis. Toks patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Galite drąsiai improvizuoti ir rinktis kitokius turimus ar mėgstamus priedus. Vylius pataria, jei norite dubenėlį paruošti dar ypatingiau, prieš patiekiant galite įpilti šilto sultinio. Rezultatą, kaip Vyliui pavyko paruošti dubenėlį su maistinga vištiena, išvysite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų