REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Fokus pokus“ (nuotr. Vida Press)

Likus vos kelioms dienoms iki šiurpiausios metų šventės – Helovino – milijonams šmaikščios juostos „Fokus pokus“ gerbėjams – puikios žinios.

3

Likus vos kelioms dienoms iki šiurpiausios metų šventės – Helovino – milijonams šmaikščios juostos „Fokus pokus“ gerbėjams – puikios žinios.

REKLAMA

Pasirodo, kad 1993 metais sukurtos ir daugelio pamėgtos juostos gerbėjams dar nevalia liūdėti – laukia tęsinys!

Tiesa, apie tęsinį kol kas žinoma labai mažai. Neaiškus nei scenarijus, nei tai, ar filmas bus itin glaudžiai susijęs su pirmąja dalimi. Vis dėlto „Disney“ tikisi, kad filmo žvaigždės – Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Majimy ir Sanderon seserys – pasirodys ir antrojoje dalyje.

Vis dėlto panašu, kad bent jau Bette šiuo vaidmeniu būtų išties susidomėjusi, nepaisant to, kad jis nėra itin gerai apmokamas. Vis dėlto ji pati žavisi savo vaidmens platumu. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – jau ne pirmas kartas, kai viešai kalbama apie filmo tęsinį. Apie tai plačiai kalbama jau 2 metus.

REKLAMA
REKLAMA

O visai neseniai paaiškėjo ir kita įdomi detalė apie filmą. Pasirodo, kad filme taip pat vaidmenį kurti turėjo ir vienas žinomiausių aktorių, svajonių vyru laikomas Leonardo DiCaprio.

REKLAMA

Filmo prodiuseris Kenny Ortega, duodamas interviu, prasitarė, kad berniuko Maxo vaidmenį sukūręs Omri Katz iš tiesų turėjo būti L. DiCaprio.

„Man sakė, kad į studiją atvyks berniukas, kuris visus sužavės, tačiau mes jo negalėsime turėti. Nesupratau, kodėl su manimi taip žaidžiama... Man atsakė, kad jį privalau pamatyti, nes jis – tikras įkvėpimas. Jis yra pavyzdys, kaip turi atrodyti Maxas. Tada pro mūsų duris įžengė jaunasis Leonardo, kurį iškart pamilau kaip aktorių“, – pasakojo Kenny Ortega.

„Jis buvo toks jautrus, bet tuo pačiu ir žaismingas, pasitikintis savimi. Pamenu, tuo metu Leonardo man pasakė, kad jis čia nenori vaidinti, nes svajoja apie kitus du filmus, kuriuose gavo pasiūlymą filmuotis. Gerai, kad buvau įspėtas, kad taip gali nutikti“, – prisiminimais dalijosi prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA

K. Ortega labai susižavėjo Leonardo asmenybe: „Jis privertė mane padaryti lemtingus sprendimus, atradau naują ūpą ir įkvėpimą. Jaučiausi tarsi pabudęs iš sapno“, – teigė jis.

Šiemet bene garsiausias Helovino filmas „Fokus Pokus“ per Heloviną švęs 26-ąjį gimtadienį.

Kino juosta apie tris raganas seseris, kurios kėlė šiurpą visam kaimui, įstrigo atmintyje ne vienam vaikui. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų