REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas lietuvių dainininkas bei kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano neretai savo išgyvenimais dalijasi viešojoje erdvėje.

Žinomas lietuvių dainininkas bei kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano neretai savo išgyvenimais dalijasi viešojoje erdvėje.

REKLAMA

Šį kartą vyras socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje pasipiktino Valstybine mokesčių inspekcija.

„Gavau iš VMI štai tokią nesamonę, kelionė laiku, ne kitaip. Na linksma iš vienos pusės, bet iš kitos – jie tiesiog išsiuntinėjo „briedą“ ir viskas gerai. O juk kas nors sugaiš dieną aiškindamasis, važiuodamas į VMI ir t.t. Atsiųskit paneigiantį laišką!

Primename, kad dar nepateikėte 2019-07-01 – 2019-12-31 mokestinio laikotarpio dokumento, kurį pagal įstatymą privalėjote pateikti iki 2020-01-27.

Prašome šį dokumentą pateikti per 3 dienas nuo šio priminimo gavimo dienos per Elektroninio deklaravimo informacinę sistemą arba į bet kurį Valstybinės mokesčių inspekcijos aptarnavimo padalinį.

REKLAMA
REKLAMA

Už deklaracijų ar kitų dokumentų pavėluotą pateikimą ar nepateikimą pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų nuostatas skiriama nuobauda“, – VMI laišką citavo Stano.

REKLAMA

Maždaug 16-kai tūkstančių pridėtinės vertės mokesčio (PVM) mokėtojų gavus perspėjimus dėl laiku nepateiktų deklaracijų už 2019 metų antrąjį pusmetį, Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) pranešė, kad taip nutiko dėl klaidos nustatant sistemos parametrus. 

Klaidingus pranešimus elektroninėje sistemoje gavusių mokesčių mokėtojų prašoma ignoruoti nekorektišką informaciją, pranešė VMI. 

Mokesčių mokėtojai šiomis dienomis gavo priminimus, jog nepateikė deklaracijos už 2019 metų liepos-gruodžio mėnesius – ją esą reikėjo pateikti iki 2020 metų sausio 27 dienos.  

REKLAMA
REKLAMA

Feisbuko paskyroje inspekcija paskelbė, kad sistemoje įvyko klaida, dėl kurios šie apgailestauja: „Dėl klaidos nustatant sistemos parametrus apie 16 tūkst. PVM mokėtojų pasukom laiko ratą gerokai į priekį. Jie gavo priminimus pateikti pridėtinės vertės mokesčio deklaracijas už šių metų II pusmetį, kuris dar nėra pasibaigęs. Klaidingus pranešimus gavę mokesčių mokėtojai turėtų ignoruoti neteisingą informaciją.Atsiprašome už sukeltus nepatogumus.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų