REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Hario Poterio“ žvaigždės (nuotr. SCANPIX)

Išmintingąją Hermioną filmuose apie burtininką Harį Poterį suvaidinusi aktorė Emma Watson daugeliui ir iki šiol atrodo it paauglė, vis dėlto jau netrukus moteris atšvęs 30-tąjį savo gimtadienį.

6

Išmintingąją Hermioną filmuose apie burtininką Harį Poterį suvaidinusi aktorė Emma Watson daugeliui ir iki šiol atrodo it paauglė, vis dėlto jau netrukus moteris atšvęs 30-tąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

Ir nors daugelis galvojo, kad gražuolė šiuo metu susitikinėja su kita „Hario Poterio“ žvaigžde, Draką Smirdžių suvaidinusiu Tomu Feltonu, naujausiame interviu „Vogue“ žurnalui ji atskleidė, kaip yra iš tiesų.

Pasirodo, kad E. Watson nė kiek negąsdina artėjantis 30-metis, ir kitaip, nei dauguma, ji į tai žiūri kaip į dar vieną savo gyvenimo stadiją.

„Kodėl visi taip sureikšmina 30-metį? Tai tikrai nėra taip svarbu. Jei nesi pasistatęs namo, jei neturi vyro, kūdikio, o tau – jau 30 metų, ir tu nesi savimi užtikrintas bei neturi stabilios karjeros… Visa tai kelia tokį stresą“, – vardijo baimę visuomenei keliančius dalykus aktorė.

„Niekuomet netikėjau žodžiais, jog „aš laimingas ir vienišas“. Maniau, kad tai – tik žaidimas. Man prireikė daug laiko, tačiau dabar, būdama vieniša, aš esu labai laiminga. Vadinu tai savo partneryste“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto įdomu tai, kad nors šiais savo žodžiais ji patikino, kad tikrai nesusitikinėja su T. Feltonu, dar visai neseniai Londone ji buvo pastebėta bučiuojanti paslaptingą vyrą. Su paskutiniuoju savo vaikinu Emma  buvo matyta vos porą kartų, rupjūčio mėnesį, Los Andžele. 

REKLAMA

Primename, kad dar vasaros pabaigoje priešus – Hermioną ir Drake’ą – filmuose apie Harį Poterį suvaidinę E. Watson ir T.  Feltonas realybėje pastebimi vis dažniau.

Visai neseniai T. Feltonas savo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo nuotrauka su Emma, kurioje jie abu pozuoja su pižamomis Pietų Afrikoje. Negana to, panašu, kad Tomas užiksuotas bemokantis aktorę groti gitara, mat po nuotrauka jis trumpai brūkštelėjo: „Greitai mokosi“.

Komentatorius šis vaizdas sužavėjo – didžioji jų dalis yra šventai įsitikinusi, kad Tomas ir Emma iš tiesų yra pora.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai dovana visiems, kurie myli Hermioną ir Drake’ą“, „Dabar galiu ramiai numirti“, „Mano mintyse, jūs buvote kartu amžinai“ – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po nuotrauka.

Tiesa, ar pora iš tiesų susitikinėja, iki galo nėra aišku. Tikėtina, kad jiedu galėtų tai puikiai nuslėpti, kaip ir, pavyzdžiui, Ronį suvaidinęs Rupertas Grintas.

Dar praėjusių metų pabaigoje R. Grintas buvo užfiksuotas su kita žinoma aktore, Georgia Groomes. Po nuotraukų paviešinimo internete paaiškėjo, kad jiedu susitikinėja jau 7 metus, tačiau tai tik dabar iškilo į viešumą!

Gerbėjus tai kaip reikiant nustebuno. „Nė neįsivaizdavau, kad jiedu susitikinėja“, „Ką aš praleidau??“, „Kaip įmanoma, kad mes apie tai sužinom tik dabar?“ – tokie ir panašūs komentarai netrukus pasipylė „Twitter“ socialiniame tinkle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų