REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (D. Kondrato nuotr.)

Prieš kelias dienas dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha viešai prabilo apie tai, jog jau kurį laiką svajoja apie didesnę krūtinę, o šį ketvirtadienį jai pagaliau buvo atlikta ir operacija.

16

Prieš kelias dienas dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha viešai prabilo apie tai, jog jau kurį laiką svajoja apie didesnę krūtinę, o šį ketvirtadienį jai pagaliau buvo atlikta ir operacija.

REKLAMA

Krūtinės didinimo operacija praėjo sklandžiai – žinoma mergina šiuo metu laiminga ir bando atsigauti.

G. Rutkauskienė-Vasha visą procesą įamžino ir savo „Instagram“ paskyros istorijose. Čia ji neslėpė, kad iš jaudulio naktį beveik nemiegojo, tačiau kartu šios dienos ir labai laukė. 

Pabudusi po operacijos, žinoma mergina papasakojo, kaip jaučiasi. „Nežinau, diena ar vakaras, ar koks paros metas. Atrodo, kad ką tik gavau narkozę ir jau prabudau. Jaučiuosi pakankamai neblogai, tik dar esu apsvaigusi. Aš gyva, viskas man gerai. Esu labai laiminga, rezultatu esu be proto patenkinta, o čia dirbančiais gydytojais – dar labiau“, – sakė Vasha neslėpdama dėkingumo ir džiaugsmo ašarų.

Kaip pasakojo Vashai operaciją atlikęs chirurgas Darius Bagdanavičius, visa operacija tetruko valandą, o atlikėjai buvo padarytas vos 3 centimetrų pjūvis. 

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad žinoma mergina šio įvykio labai laukė. „Tai buvo viena didžiausių mano svajonių. Pastaruosius metus daug domėjausi šia procedūra, apsilankiau konsultacijose pas daugelį žinomų plastinės chirurgijos specialistų, skaičiau įvairią literatūrą, komentarus, žinoma, pasikalbėjau ir su draugėmis, kurios anksčiau už mane ryžosi operacijai. Daug komplimentų merginos skyrė D. Bagdanavičiui. Na, ir man jis padarė maloniausią įspūdį“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Ilgiausiai apie operaciją ji diskutavo su mama, kuri daugybę kartų perklausė, ar dukra vėliau nesigailės savo poelgio. 

„Kaip gali nesidžiaugti tuo, kai gauni tai, ko labai trokšti?“ – nedvejojo pašnekovė. 

Dar kai gyveno santuokoje, Gabrielė krūtinės didinimo klausimą aptarė ir su vyru. Tuomet jis partnerės norui pasitobulinti išvaizdą gimus vaikams pritarė.

„Kadangi gyvenimas mėgsta krėsti pokštus, o aš artimiausiu metu nesirengiu susilaukti mažylių, nusprendžiau nedelsti. Juolab, kad operacija natūraliam kūdikių maitinimui įtakos neturi“, – sakė G. Rutkauskienė-Vasha. 

REKLAMA
REKLAMA

Ji neslėpė, kad yra ir besistengiančiųjų ją atkalbėti nuo sprendimo, nes šiuo metu pasaulyje žaibiškai plinta natūralaus grožio mada. 

„Be to, yra tikinančių, jog man užtenka ir pasitikėjimo savimi, ir grožio, todėl jokios chirurgų pagalbos nereikia. Tikrai nesiginčiju – operaciją darau ne todėl, kad išdrįsčiau užlipti ant scenos ar viešai pasirodyti su suknele gilesne iškirpte. Tą galiu padaryti ir taip. Tačiau visada yra svarbu ne ką mano kiti, o ko pats nori“, – kalbėjo Gabrielė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų