REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Rūta Ščiogolevaitė, Ramūnas Rudokas, Katerina Voropaj

Sakoma, kad šokis suartina, tą patvirtinti gali ne viena pramogų pasaulio pora, tačiau, panašu, kad kartais greitai ant parketo užgimusi aistra išblėsta ir tobulomis laikytos poros pasuka skirtingais keliais.

45

Sakoma, kad šokis suartina, tą patvirtinti gali ne viena pramogų pasaulio pora, tačiau, panašu, kad kartais greitai ant parketo užgimusi aistra išblėsta ir tobulomis laikytos poros pasuka skirtingais keliais.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena poras, kurių meilė užgimė ant šokių parketo, deja, tik viena iš jų vis dar šypsosi laimė.

Deividas Meškauskas ir Rūta Ščiogolevaitė

Rūtos ir Deivido meilė užgimė ant šokių parketo. Pora susipažino 2006-aisiais, ruošdamiesi pirmajam LTV projektui „Lietuvos šokių dešimtukas“. 

2008 metų sausio 13-ąją įsimylėjėliai susilaukė sūnaus Adomo. D. Meškauskas dainininkei pasipiršo 2010 metų vasario mėnesį laidos  filmavimo metu.

Po kelių metų pramogų pasaulį apskriejo gandai, kad Deivido ir Rūtos santykiai byra. Gandus apie skyrybas paaštrino nuotraukos iš festivalio „Be2gether“, kuriose D. Meškauskas užfiksuotas laiką leidžiantis su aktore Ineta Stasiulyte, su kuria dalyvavo TV3 televizijos rengtame projekte „Aistrų pakrantė“.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau, aktorės ir šokėjo pora pasirodė naujame TV3 projekto „Šok su manimi“ sezone. Tada I.Stasiulytė sakė, kad kalbos, apie jos ir D. Meškausko romaną yra išgalvotos.

REKLAMA

„Aš neuždrausiu žmonėms fantazuoti. Tai yra tik absoliuti komentatorių fantazija. Juk reikia surasti atpirkimo ožį ir tiek“, – kalbėjo ji.

Nepaisant skyrybų, Rūta tvirtino, kad su Deividu bedraus draugiškai ir kartu augins sūnų Adomą.

Laikosi tradicijos

2013-aisiais atlikėja ištekėjo už  Rolando Damijonaičio ir su juo susilaukė trijų atžalų – dviejų sūnų ir dukros, tiesa, neseniai Rūta patvirtino, kad laukiasi ketvirtosios jos ir Rolando atžalos. Moteris penktą kartą taps mama.

Anksčiau vienoje laidoje atlikėja atskleidė, kaip jai gimė idėja visų vaikų vardus išrinkti iš vienos raidės.

REKLAMA
REKLAMA

„Po Anabelės mes nusprendėme tęsti tradiciją, kad visi vaikų vardai prasidėtų „A“ raide. Aronas man labai patiko, nes turi lietuvišką šaknį, tai yra Aras, paukštis, tačiau tuo pačiu turi ir gana tarptautinį skambesį. O Agnaras taip pat man patiko dėl tradicinio lietuviško vardo šaknies, kuris yra kilęs iš vardo Agnė. Šio vardo skambesys yra labai lietuviškas. Tiesą sakant, aš norėjau Antano, bet vyras paskui sako, kad jis nebūtų tikęs, nes visi vaikų vardai, ypač mažųjų, yra gana išskirtiniai. Tai kaip jam jaustis? Negi pritrūkai fantazijos? Tai tada pagalvojau, kad jeigu jau nori išskirtinio, tai aš dabar jį tuoj sugalvosiu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, mūsų susitarimas buvo toks, kad jis duos vardą mūsų paskutiniam berniukui. Bet jis ilgai galvojo ir nieko nesugalvojo. O kai aš laukiausi septintą mėnesį, sakau – eureka! Aš sugalvojau. Patį gražiausią vardą žemėje. Ir kai aš jam pasakiau, jis tarė: baisiau nebūna. Aš, aišku, pasijuokiau ir sakiau, kad tai jo darbas sugalvoti vardą, o štai aš tiesiog šį pasilaikysiu kaip atsarginį, dėl viso pikto. Viskas baigėsi tuo, kad važiavome į metrikacijos biurą, jau reikėjo užrašyti vaiko vardą, aš likau maitinti mažylį mašinoje, o vyras nuėjo. Parnešė dokumentą ir parodė, kad užregistravo Agnaro vardu. Vyras sakė, kad tiesiog prie jo priprato“, – pasakojo Rūta.

REKLAMA

Motinystės realybė

Rūta pabrėžė, kad vaikų gimimas ją pakeitė kaip asmenybę. Anksčiau jos vaidmuo viešumoje ir namuose kur kas labiau skyrėsi nuo to, kokia ji yra iš tiesų.

„Tiesą sakant, keisčiausiai apie save galvoju aš pati, kaip aš ryžausi tokiam sunkiam darbui. Iš aplinkinių, ačiū Dievui, girdžiu tik „sveikinu“, „tu nereali“, „tau reikia medalį suteikti“. Mane iš tikrųjų tai pradžiugina, tada manau, kad ne viskas taip blogai. Aš pati labai pasikeičiau. Anksčiau aš buvau tokia, kuri viešumoje atrodė labai griežta, o pati buvau gana švelni, labai jautri, ašarojanti – neduok, Dieve, kam nors užkliūsi. Gal jums sunku tai įsivaizduoti, bet iš tikrųjų gyvenime tokia buvau visada. O dabar viskas atvirkščiai. Pasidariau tokia „arši boba“. Tikrai. Nebematau jokios prasmės, nenoriu daryti jokių ceremonijų ir tokius žmones norisi užčiaupti“, – laidoje atviravo keturių vaikų mama.

REKLAMA

Atlikėja dar praėjusią vasarą prieš pat savo 37-ąjį gimtadienį susilaukė ketvirtosios atžalos – sūnaus Agnaro. Kaip žymiai moteriai sekasi prižiūrėti keturias atžalas bei ar jos neerzina namų buitis, ji atskleidė laidoje „Beatos virtuvė“.

Laidos vedėja Beata Nicholson taip pat praėjusiais metais tapo mama ketvirtą kartą – žinomos moterys kalbėjo apie tai, kokių aplinkinių reakcijų sulaukia daugiavaikės motinos bei kaip tvarkytis su netvarka namuose.

„Kadangi mano šaknys yra slaviškos, aš labai norėjau kokio nors slaviško vardo mergaitei, kuri buvo antras mūsų vaikas, tačiau mano vyras yra antislaviškas. Jam reikia lietuviškų vardų, todėl aš sugalvojau, kad jis to neatsektų. Norėjau mergaitę pavadinti Ana, tačiau ją paslėpiau po fantastišku fėjos prancūziško vardo skambesiu – Anabelė, kuris yra gana populiarus vardas Amerikoje. Po poros metų aš jam papasakojau apie savo planą, o jis, pasirodo, net to nesuprato. Taip mano Ana tapo Anabelė, su vyro sutikimu“, – laidoje „Beatos virtuvė“ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias savaites pramogų pasaulį pasiekė žinios, jog Rūta ir Rolandas suka skirtingais keliais. 

Pati R. Ščiogolevaitė sakė nenorinti nieko komentuoti: „Aš nieko nekomentuoju. Jūs žinot, aš jau kuris laikas nekalbu apie asmeninį gyvenimą. Tegul kiti šneka, ką nori. Nei apie asmeninius dalykus, nei apie bėdas, nei rūpesčius aš nekalbu.

Po vieno klausimo, bus dar daugiau klausimų ir tai tikrai nebūtų taškas. Daug geresnis taškas yra nekalbėti“, – tv3.lt sakė Rūta.

Paslaptingi įrašai feisbuke

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad įtarimų apie byrančią santuoką kėlė ir dabartinio R. Ščiogolevaitės vyro Rolando įrašai „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

REKLAMA

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus, savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių.

Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į FB, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – rėžė jis. 

REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Atrodo, kad aktorei Inetai Stasiulytei sekasi viskas, ko tik ji imasi. Moters karjera kupina gausybės puikių spektaklių, serialų, filmų ir sėkmingų televizijos projektų. 

Su savo mylimuoju šokėju Deividu Meškausku aktorė taip pat susipažino televizijoje. Lemtinga pažintis įvyko projekte „Šok su manimi“ ir tęsiasi jau aštuonerius metus.

„Toli gražu tas mūsų šokių statymas tuo metu, jame nė kiek romantikos nebuvo. Buvo „Pyp pyp“, „Pyp pyp“, duris trankėm ir ten buvo košmaras“, – atviravo garsi moteris.

Charizmatiška pora patvirtino, kad juos suvedė šokių aikštelė: „Šokom, bendravom, pietavom, vakarieniavom. Ir nejučiom laiką pradėjome leisti ne tik šokių salėje.“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kūčias praleidom salėje drauge valgydami silkę ir repetuodami“, – šypsodamasi pasakoko I. Stasiulytė.

Deividas atviravo, kad jį iškart pakerėjo iš Inetos spinduliuojanti energija: „Jos šypsena, juokas, humoro jausmas, nesustabdoma mergina pasirodė.“

Nors I. Stasiulytė pasirinko aktorės kelią, ilgai didele aistra buvęs šokis liko jos svajonė. Sulaukusi lemtingo pasiūlymo dalyvauti televizijos projekte „Šok su manim“, aktorė projekte ne tik išpildė užmirštą norą, bet ir surado meilę.

Iš naujo pamilo

Ineta šiandien gyvena svajonėje – ji mylinti ir mylima moteris, populiari aktorė, o prieš metus antrą kartą tapo mama.

I. Stasiulytės charizmos, optimizmo bei energijos galėtų pavydėti daugelis. Net besilaukdama 8-ame mėnesyje ji vedė renginius, filmavosi laidose, reklamose ir net kito filme. Visgi, spalio mėnesį pasaulį išvydusi jos ir mylimojo Deivido Meškausko dukrelė Frėja privertė Inetą kiek sulėtinti gyvenimo tempą.

REKLAMA

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai, o ir spėju visko daug daugiau, negu spėdavau anksčiau. Šiuo lauki esu priversta susiplanuoti viską labai tiksliai. Ir man tas patinka!“, – pasakojo Ineta.

Dukros gimimas į Inetos ir Deivido santykius įnešė naujų vėjų, tačiau moteris tikina, kad viskas pasikeitė tik į gerąją pusę.

„Aš iš naujo įsimylėjau Deividą. Kai jis su dukra, matau jį visai kitoje šviesoje. Frėja mus sujungė dar stipriau“, – apie tarpusavio santykius su mylimuoju atviravo Ineta.

8 metus romantiškus jausmus vienas kitam puoselėjanti pora vis dar nėra susituokusi, tačiau Ineta atvira – Deividas yra jos gyvenimo vyras, tad mintys apie vestuves ją aplanko, tačiau skubėti jiedu nesiruošia.

REKLAMA

„Tikrai nenoriu ištekėti tik dėl to, kad turiu ištekėti dėl vaikų ar dėl ko nors kito. Noriu, kad man santuoka būtų vienintelė ir iki pabaigos“, – pasakojo Ineta.

Praėjusių metų rudenį aktorė Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas ant rankų sūpavo gimusią dukrelę. Tiesa, iš pradžių jai buvo suteiktas Marijos vardas, tačiau pora po kelių dienų vardą nusprendė pakeisti.

Ineta minėjo, kad vos gimus dukrai jie suprato, kad Marijos vardas – ne jai.

Taip pora, supratusi, kad dukra turi savo charakterį, nusprendė ieškoti kito, kiek retesnio ir įdomaus, stipraus, vardo.

Deividą sužavėjo Frėjos vardas, kuriuo mergaitę pora ir pavadino. Tai skandinavų mitologijos vardas, kuris kildinamas iš meilės, grožio ir vaisingumo deivės Freyos.

REKLAMA
REKLAMA

Karina Krysko ir Saulius Skambinas

K. Krysko ir S. Skambinas susipažino šokių projekte, poros meilė trūko iki šių metų vasaros. 

2011-aisiais grupės „69 danguje“ lyderė Karina ir Saulius susilaukė sūnaus, bei tą pačią dieną slapta susituokė.

„Taip, mes susituokėme! Mūsų vestuvės tikrai buvo ypatingos, kadangi vakar ir susituokėme, ir mums gimė sūnelis. Mes susituokėme santuokų rūmuose. Vestuvėse dalyvavo tik artimiausi draugai – mes ir liudinininkai“, – tada kalbėjo Saulius.

Kuklias vestuves pora nusprendė kelti, nes norėjo, kad tai būtų jų šventė, o ne įspūdingų suknelių ir smokingų fiesta. 

Nuotaka net nevilkėjo vestuvinės suknelės, o buvo apsirengusi paprastais drabužiais: „Kažkaip nerealiai jaučiuosi. Net nėra žodžių emocijai išreikšti. Kažkas stebuklingo. Vat dabar nykštukas prieš mane guli“.

Šių metų rudenį  kalbos, kad skiriasi Karina Krysko ir Saulius Skambinas – pasitvirtino. Prieš mėnesį Kauno miesto apylinkės teisme buvo atversta poros skyrybų byla.

Pora siekė nutraukti savo santuoką abipusiu sutarimu bei pasidalyti turimą turtą.

Primename, kad žiniasklaidai, kiek anksčiau susisiekus su Sauliumi, ir paklausus, ar gandai yra teisingi, šis kalbas paneigė, tačiau jo žodžiai užminė mįslę: „Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje.“

REKLAMA

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška.“

Vyras teigė, kad į kalbas apie nedarnius poros santykius jis itin didelio dėmesio nekreipia. „Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės.

Tad į tas kalbas aš ir nesigilinu. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią neseniai „Virtuvės istorijų“ laidoje negailėjo Saulius.

Katerina Voropaj ir Ramūnas Rudokas

Beveik dešimtmetį romantiškus jausmus aktorius puoselėjo šalyje žinomai šokėjai Katerinai Voropaj. Su ja R. Rudokas susilaukė sūnaus. Pora ilgai slėpė savo draugystę ir žiniasklaidai apie jųdviejų santykius neatviravo. 

REKLAMA

Deja poros meilė baigėsi, kai Ramūnas ėmė puoselėti jausmus perpus jaunesniam modeliui, Justinai Žeimytei.

Ilgą laiką slėpta aktoriaus ir perpus jaunesnės merginos iš Skuodo draugystė buvo paviešinta sausio pradžioje – savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje R. Rudokas ne tik paviešino draugaujantis su J. Žeimyte, bet taip pat ir pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame jis bučiuoja savo mylimajai į skruostą.

R. Rudoko širdies draugė sėkmingai skynėsi kelią mados pasaulyje ir priklausė „RUTA model management“ agentūrai. Vis dėlto dvejus metus Vilniaus universitete komunikacijos mokslus studijavusi mergina draugystę su žinomu aktoriumi slėpė – kurso draugai apie santykius su 49-erių R. Rudoku nieko nežinojo. Pasak jos kursiokės, J. Žeimytė universitete buvo retas svečias, tad šiuo metu mergina studijų nebetęsia. 

2018-aisias žinomas vyras Vilniaus Santuokų rūmuose vedė savo išrinktąją. Kartu pro Santuokų rūmų duris įžengę būsimieji jaunavedžiai atrodė kaip niekad laimingi: viduje pasitikęs gausus būrys svečių ir artimųjų porą sveikino gražiausios gyvenimo šventės proga. 

Jaunoji buvo pasipuošusi balto originalaus dizaino suknele su ilgu nuometu, o jos rankose buvo šviesių gėlių puokštė.

REKLAMA

Galvojo gyvenimas pasikeis

Po pusmečio jų šeima pagausėjo – porai gimė sūnus, kuriam buvo išrinktas Raido vardas. 

Justina buvo atvirai papasakojusi, kaip jiedu su Ramūnu skirstosi darbais namuose.

„Dieną aš būnu su sūnumi, o vakare padeda Ramūnas. Kai turime laisvadienį, stengiamės kažkur nuvažiuoti. Labai mėgstame vykti į pajūrį, mišką, eiti pasivaikščioti. Sūnus mūsų gyvenimo nepakeitė – kaip leidome laiką anksčiau, taip ir leidžiame.

Nėštumo metu galvojau, kad mano gyvenimas pasikeis, niekur negalėsiu išeiti... Tačiau lankomės ten, kur norime, vaikas mūsų nestabdo. Atvirkščiai – sugalvojame dar daugiau veiklų. Šis laikotarpis mano gyvenime labai geras. Santuoka, vaikas... Ateityje bus dar geriau. Manau, kad bus ir daugiau vaikų“, – pasakoja profesionalus modelis.

J. Rudokei – 22 metai ir daugeliui jos bendraamžių dar rūpi naktiniai klubai, vakarėliai ir nerūpestingas gyvenimas. Tačiau šis etapas Justinai jau praeitis, kur kas mieliau ji vakarus leidžia su vyru ir vaiku. Justina pasakojo susitikusi su draugėmis vakarienės, tačiau jau po poros valandų norėjo grįžti namo, vis galvojo, ką veikia sūnus.

„Esu sau pasakiusi, kad pirmaisiais vaiko gyvenimo metais noriu būti kuo daugiau su sūnumi. Kai norime kažkur išeiti dviese su vyru, paprašome auklės pagalbos. Man labai patinka gaminti, todėl dažnai vakarieniaujame namie. Ramūnas man labai padeda auginant vaiką. Jis turi daug patirties. Vyras mane išmokė keisti sauskelnes. Jaučiu, kad pati tampu supermamyte, prisiskaičiau įvairios literatūros, todėl leidžiamės į diskusijas, o kartais ir susiginčijame“, – pasakojo moteris.

REKLAMA

Tiesa, įdomu tai, kad dar anksčiau R. Rudokas buvo nusprendęs fotografams nerodyti sūnaus veido. Kaip pasakoja Justina, jos vyras įsitikinęs – kai vaikas pasakys, kad nori pozuoti fotografams, tikrai nedraus to daryti. Šiam vyro sprendimui pritaria ir Justina. Kol mažylis dar nekalba ir negali išsakyti savo norų, Rudokai nenori, kad spaudoje būtų mažylio nuotraukos.

„Raidas iš išvaizdos tikra Ramūno kopija, o charakteriu į mane – ramus, geras. Mano gyvenime dabar svarbiausi motiniški rūpesčiai. Man gera būti namie, su šeima. Sūnus – labai geras, ramus vaikas, miega visą naktį. Su juo viskas labai paprasta. Gal ateityje bus sunkiau. Mėgaujuosi motinyste ir ne kartą tą sakiau viešai“, – šypsojosi R. Rudokė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų