REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Simonas Donskovas ir Violeta Riaubiškytė (E. Jankausko nuotr.)

Legendinis dainininkas Simonas Donskovas metų nepaiso – energijos jis turi užtektinai ne tik koncertams, bet ir svorio metimui, rašoma pranešime spaudai.

9

Legendinis dainininkas Simonas Donskovas metų nepaiso – energijos jis turi užtektinai ne tik koncertams, bet ir svorio metimui, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Kiekvienas koncertas – minus 2 kilogramai. Jau šešis numečiau ir aptikau taliją. Iki turo pabaigos numesiu antra tiek. Galiu lažintis ir mesti iššūkį visiems svorio metimo specialistams. Galiu valgyti nors ir septyniolika kartų per dieną, bet per koncertų turą kilogramai tirpte tirpsta, visiems rekomenduoju“, – nestokodamas sąmojo sako S. Donskovas, įpusėjęs savo jubiliejinį septyniasdešimtmečio koncertų turą.

Jau įvyko trys iš septynių koncertų „Simonui Donskovui –70“.  Vienas iš jų dainininkui buvo ypatingas. Jis pats sako – svarbiausias gyvenime. Tai šou gimtajame jo mieste.

REKLAMA
REKLAMA

„Gimiau, augau ir pasenau Klaipėdoje. Visus 70 metų čia pragyvenau ir neįgijau jokių priešų. Gyvenime išvis turiu tik vieną priešą – laiką. Su juo man susitarti niekaip nepavyksta, tai stengiuosi nekreipti dėmesio“, – gimtajam miestui ir jo žmonėms dėkodamas už meilę ir ilgametį palaikymą sakė dainininkas. 

REKLAMA

Pilnutėlė salė jį pasitiko ovacijomis ir, galima sakyti, užpylė gėlėmis. „Pirmą kartą gyvenime gėlių vienas niekaip nepanešiau, namie vazas iš kaimynų teko skolintis. Dabar sėdžiu tarp tų nuostabių puokščių ir svarstau: gal reikėtų gėlininko paklausti, kaip jas geriau prižiūrėti, kad ilgiau šviežios išliktų, nes pats nieko apie tai nenusimanau“, – sako S. Donskovas.

Jubiliejiniame gimtojo miesto koncerte jį sveikino ir drauge dainą sugrojo miesto meras Vytautas Grubliauskas, „Nerijos“ vardu gražius žodžius skyrė Antanas Čapas. Su gėlių puokšte į sceną lipo Violeta ir Vilius Tarasovai, mylimam kolegai skyrę dvi dainas. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir visuose turo koncertuose pasirodė jaunasis talentas Dainotas Varnas, jubiliato dukra Rita Donskovaitė, šokio studija D&D, vadovaujama Danguolės Dapšytės, ir S. Donskovo grupės šokėjos. Koncertą vedė Juozas Zavaliauskas.

Kaip S. Donskovas mylimas Klaipėdoje, buvo galima spręsti ne tik iš rekordinio įspūdingų puokščių kiekio, bet iš griausmingų ovacijų lydėjusių kone kiekvieną dainą. Salėje nestigo ir asmeniškai dainininką pažįstančių žmonių, draugų, giminaičių. Kai kas ne tik gėlių, bet ir dovanų įteikė. „Esu be žado! Manau, gruodžio viduryje atsipeikėsiu ir suvoksiu, kas įvyko“, – dėkodamas už tokį dėmesį sakė dainininkas.

Simono Donskovo jubiliejiniai koncertai: lapkričio 20 d. – Panevėžyje, 23 d. – Alytuje, 24 d. – Kaune ir 27 d. – Marijampolėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų