REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Adamsų šeimynėlė“ (nuotr. Organizatorių)

Po 26-ių metų pertraukos į kinus sugrįžta kultinė „Adamsų šeimynėlė“ (angl. „The Addams Family“, 2019), rašoma pranešime spaudai.

3

Po 26-ių metų pertraukos į kinus sugrįžta kultinė „Adamsų šeimynėlė“ (angl. „The Addams Family“, 2019), rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Lapkričio 29-ąją Lietuvoje pradedamas rodyti naujasis to paties pavadinimo filmas, kurį jo kūrėjai pristato žaismingu šūkiu „Keistoki jie ir baugūs. Simpatiški, bet kraupūs“. 

„Adamsų šeimynėlės“ gyvenimą nušviečiantys satyriniai komiksai laikraštyje „The New Yorker“ pirmąsyk pasirodė 1938-aisiais ir iškart pelnė populiarumą. Jų autorius Charles Addams istorijas laikraštyje piešė iki pat savo mirties 1988-aisiais. Net keliskart ekranizuota, žaidimu, animaciniu filmu ir net serialu virtusi istorija paskutinįkart kino ekranuose šmėžavo 1993-aisiais, tad netrukus įvyksiantis sugrįžimas į kinus tituluojamas viena laukiamiausių 2019-ųjų premjerų.

Ne veltui – naujasis „Adamsų šeimynėlės“ filmas apsuptas žvaigždžių – originalo kalba filmą įgarsina Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Bette Midler ir kiti, o garso takelį įdainavo tokie atlikėjai kaip Christina Aguilera, Snoop Dogg ir Migos. Lietuvos kinus pasieks lietuviškai dubliuota filmo versija, kino platintojams į filmą kviečiant šeimas su atžalomis.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 29-ąją Lietuvoje pasirodysianti juosta kviečia susimąstyti manančius, jog jų šeima – nepakenčiamai keista ir kviečia susipažinti su legendiniais Adamsais! Šeimos galva dievina ilgus pasivaikščiojimus baisiomis oro sąlygomis, o jo sutuoktinė Mirtišė įsitikinusi, jog juoda – ryškiausia pasaulio spalva! Šeimos atžalos Trečiadienė ir Pūgžlys mėgstamiausia žaidimų aikštele įvardija kapines, o močiutė mėgaujasi nakčiai išgerdama keletą lašų nuodų...

REKLAMA

Po 25-erių metų pertraukos niūriausia pasaulio šeimynėlė sugrįžta į kino ekranus ir lieka ištikima savo įpročiams! Atvykę į miestą, Adamsai bando pritapti prie keistai atrodančių miestelėnų, tačiau nei vienas jų nenori bičiuliautis su šeimynėle, kurią pasiryžta bet kokia kaina išremti ten, iš kur jie atvyko! Tačiau ar Adamsai yra linkę lengvai pasiduoti? Jokiais būdais – jie pasiryžę miestelėnams įkrėsti proto ir pademonstruoti tikrąsias šeimos vertybes! Pagerbdami šiurpiausios kino ir televizijos ekranų šeimynėlės idėjos autorių, filmo kūrėjai pagrindinius herojus įkurdina Naujajame Džersyje – gimtajame Charles Addams mieste ir pirmąsyk Adamsų šeimynėlės istorijoje pakeičia Trečiadienės šukuoseną – jūs privalote tai pamatyti savo akimis!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų