REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Liucina Rimgailė ir Indrė Trusovė su šeima

Trečiadienio vakarą kviestiniai svečiai susirinko jaukioje „Liu Patty“ desertinėje Užupyje tam, kad dar nespėjus įsisiūbuoti prieškalėdiniam chaosui sužinotų, kokio gyvenimo link juda visas pasaulis, kokios vyrauja tendencijos ir kuri pasaulio tauta ne pirmus metus iš eilės laikoma laimingiausia, rašoma pranešime spaudai.

56

Trečiadienio vakarą kviestiniai svečiai susirinko jaukioje „Liu Patty“ desertinėje Užupyje tam, kad dar nespėjus įsisiūbuoti prieškalėdiniam chaosui sužinotų, kokio gyvenimo link juda visas pasaulis, kokios vyrauja tendencijos ir kuri pasaulio tauta ne pirmus metus iš eilės laikoma laimingiausia, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Vakaro dalyviai priėmė kvietimą trumpam sustoti, giliai įkvėpti ir prisiminti tai, kokios vertybės kiekvienam mūsų yra svarbiausios.

Į jaukų vakarą desertinėje susirinko būrys Liucinos ir Tado Rimgailų mylimų bei gerbiamų draugų ir pažįstamų: redaktorius ir žurnalistas Edvardas Žičkus, aktorius Aistis Mickevičius, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, redaktorė Živilė Karevaitė, „She is glowing“ projekto įkūrėja Dovilė Urbanaitė, papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė, mitybos specialistė Indrė Trusovė su vyru Ryčiu ir dukra Amanda, aktorė Justė Zinkevičiūtė ir kiti.

Vakaro metu gyvo garso akustinę programą pristatė atlikėjas, renginių ir TV laidų vedėjas Tadas Rimgaila, svečiai galėjo pasimėgauti desertinės saldumynais, gardžiu karštu šokoladu ir kitais hugge’iškais dalykais. Desertinėje nuo pat pradžios netruko juoko, šiltų pokalbių bei pakilios nuotaikos, kurią puikiai atspindi nuotraukos galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar žinojote, kad jau ne pirmus metus iš eilės pagal atliktus tyrimus danai pripažįstami laimingiausia pasaulio tauta? Nors jų šalyje itin mažai saulėtų dienų, dauguma rengiasi juodai, o lauke vėjuota ir šalta, būtent jų laimės indeksas yra didžiausias. Kokia jų paslaptis? – retoriškai klausė desertinės savininkė Liucina Rimgailė. – Tai tik jiems būdinga filosofija, vadinama hugge. Vienu sakiniu šio reiškinio apibūdinti neįmanoma, tačiau patiems danams tai pirmiausia asocijuojasi su jaukumu, karštais gėrimais, žvakėmis, židiniu, Kalėdomis, muzika ir... saldumynais!“ 

REKLAMA

„Tikiu, kad visi norime kasdien jaustis laimingi, todėl šį vakarą sukūrėme būtent hugge atitinkančią aplinką, kad mūsų svečiai jaukioje vietoje apsupti puikios draugijos trumpam sustotų, atsipalaiduotų ir sužinotų, kaip kitos tautos metai iš metų sugeba išlikti laimingos, nors iš pirmo žvilgsnio jų kasdienybė yra kur kas pilkesnė! – pozityviomis mintimis dalijosi Liucina. – Ne veltui ir mūsų ambasadore tapo žavingoji Marija Palaikytė, ypatingai gerai žinanti, kaip svarbu yra mėgautis gyvenimu ir kokios tendencijos vyrauja pasaulyje ne tik kalbant apie drabužių madas, bet ir maisto pramonėje, asmeninio gyvenimo ir kitose srityse.“

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvename didelių pokyčių laikais, nebe tik šv. Kalėdų laukimo metu, bet ir žvelgiant globaliai į mūsų laikotarpį – mes iš naujo atsigręžiame į tikrumą, vertes ir vertybes. Tendencija tampa vėl iš naujo kuriami santykiai su artimaisiais, vertybe tampa laikas su kitais, o neretai ir laikas su savimi, – mintimis dalijasi mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė. – Mes nebesivaikome tik išorinio grožio, o ieškome tikrumo, domimės tuo, ką renkamės. Su kuo leisime savo brangų laiką, kieno kurtais drabužiais puošimės ir kieno gamintu maistu vaišinsimės. 

Kieno drabužiais puošiamės, kokiose vietose lankomės, ką valgome – tai ne atsitiktiniai pasirinkimai, o mūsų bendraminčių palaikymo išraiška. Nuostabu, kai desertas gali įprasminti tikrą šilumą, šeimos vertybes, prekinio ženklo filosofiją, sutampančią su manąja. O desertai tikrai gali padaryti žmones laimingus ar bent jau laimingesnius! Kartais pasidalyti su brangiais žmonėmis, o kartais tiesiog suteikdami nepamirštamą skonį mūsų brangiam laikui su savimi.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų