REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„TV Pagalbos“ studijoje – jaudinantis jaunos merginos susitikimas su tėvu, kuris nepripažįsta jos savo dukra. 

„TV Pagalbos“ studijoje – jaudinantis jaunos merginos susitikimas su tėvu, kuris nepripažįsta jos savo dukra. 

REKLAMA

Merginos motina Irena papasakos apie romaną su tuometiniu savo draugu, kuris gimus dukrai pradėjo tolti nuo judviejų. Nors kūdikis buvo neplanuotas, Irena prisipažins, kad tuo metu labai mylėjo Gediminą. Kai gimė dukra, Irenai buvo 42-eji.

„Prieš devyniolika metų gimė mano dukra ir galima sakyti nuo pat pirmos dienos gimimo jis pareiškė, kad tai yra ne jo vaikas. Pagrindo tam nebuvo, nes nebuvau nei į šoną nuklydusi, nei kažką. Buvo sunkus nėštumas, buvo Cezario pjūvis, jo metu aš nugrimzdau į klinikinę mirtį. Atsidūriau reanimacijoje, bet jis dar ligoninėje pareiškė, kad čia ne jo dukra“, – laidos studijoje pasakos nuoskaudą visą gyvenime nešiojanti moteris. 

Laidos metu „TV Pagalbos“ vedėjai Renata Šakalytė ir Edgaras Navickas bandys pažadinti garbaus amžiaus vyrui tėviškus jausmus, tačiau sulauks tik jo prašymo atlikti dukrai pakartotinį DNR testą. 

REKLAMA
REKLAMA

„Gerdute, dovanok, neskaitau tavęs savo dukra ir kol mirsiu nelaikysiu. Trūko dėmesio ir iš tavęs. Galėjai mane aplankyti, kažkaip būtų ir mano kitokia dūšia buvusi“, – didesnio dėmesio iš dukros tikins pasigedęs Gediminas.  

Visgi jautrus susitikimas akis į akį su savo dukra po daugelio metų atvers vyro akis ir šis pripažins laidoje savo tėvystę.

„Aš tave iš naujo suradau, atleisk man“, – atsiprašys vyras. 

Visą pokalbį žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų