REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Vitalijus Cololo

Praėjęs savaitgalis buvo niūrus ir skausmingas kone visai Lietuvai. Humoristas, TV laidų ir projektų vedėjas, aktorius Vitalijus Cololo, atrodė, buvo kone kiekvienos šeimos narys, todėl skausmas, kurį jis paliko po savo mirties, daugeliui sunkiai pakeliamas. 

32

Praėjęs savaitgalis buvo niūrus ir skausmingas kone visai Lietuvai. Humoristas, TV laidų ir projektų vedėjas, aktorius Vitalijus Cololo, atrodė, buvo kone kiekvienos šeimos narys, todėl skausmas, kurį jis paliko po savo mirties, daugeliui sunkiai pakeliamas. 

REKLAMA

Būtent praeitą savaitgalį artimieji bei draugai rinkosi atsisveikinti su netikėtai Ispanijoje gruodžio 2-ąją mirusiu humoristu Vitalijumi Cololo.

Praėjus dviem savaitėms po Lietuvą sukrėtusios žinios apie Vitalijaus mirtį, jo artimas bičiulis Valdas Burnys išskirtinai su tv3.lt skaitytojais sutiko pasidalyti prisiminimais apie paskutines akimirkas su humoristu. 

Negailėjo gražių žodžių

Valdas ir Vitalijus buvo draugai ne vienerius metus. Juodu siejo draugystė šeimomis, bendros atostogos, pokštai, kuriuos jiedu gerai suprato. Apimtas nostalgijos, Valdas pokalbio metu pasidalijo ypač jautriais prisiminimais apie išėjusį Vitalijų.  

REKLAMA
REKLAMA

„Mes mėgdavome važiuoti žvejoti, būdavo visokių linksmų ir juokingų nuotykių. Esame vieną kartą pagavę paukštį, galvojome, kad užkibo žuvis. Visuomet šitą įvykį atsimindavom ir juokdavomės iš šios istorijos. Kartais kartu į sporto klubą eidavome pasportuoti. Tai yra tik geri ir nuostabūs prisiminimai."

REKLAMA

Kalbintas Vitalijaus draugas iki šiol prisimena, kad garsus vyras ypač mėgo švęsti gimtadienius. Jie, pasak artimo bičiulio, būdavo ypač smagūs, kupini nuotykių. 

„Vitalijus labai mėgo švęsti gimtadienius, dažniausiai pradėdavome švęsti dviese, o vėliau prisijungdavo būrys draugų. Vieną jo gimtadienį atsimenu iki šiol, kai Vitalijus planavo švęsti, o aš pasiūliau jį paminėti ramiai, su šampanu.

Gimtadienio dieną laukiau jo pas save, jis privažiavo su džipu ir pamojo man ranka. Priėjęs pamačiau, kad automobilyje guli dvi dėžės šampano. Planavome ramiai, bet teko daugiau draugų pasikviesti, nes niekaip to šampano įveikti negalėjome“, – juokėsi Valdas.

REKLAMA
REKLAMA

Filmavimo aikštelėse su juo taip pat nebuvo liūdna. „Kai filmuodavomės laidose, jis jas padėdavo režisuoti, scenarijus parašyti. Su juo būdavo malonu dirbti, jį vadinome karabitu, kuris įmestas vandenyje šokinėja ir spragsi, tai toks ir būdavo Vitalijus – nenustygstantis vietoje. Jo niekas negalėdavo sustabdyti, jei jis kažką sugalvodavo.“

Valdas bičiulį minėjo tik geru žodžiu: „Buvo labai smagu su juo filmuotis, dirbti ir leisti kartu laiką. Jis turėjo labai platų draugų ratą. Visur, kur pasirodydavo Vitalijus, girdėdavosi juokas ir tvyrodavo linksma nuotaika.“

Viskas įvyko staiga

Vyras su jauduliu balse prisiminė tą lemtingą dieną, kai Vitalijui sušlubavo sveikata: „Mes buvome susiplanavę įvairias keliones, lankėme pilis. Dar tą dieną, kai jam pablogėjo, visur važinėjome. Švietė saulė, jis labai džiaugėsi giedru dangumi, stebėjosi, kokio ryškumo spalva, daug juokėmės ir fotografavomės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ruošėmės plaukti laivu į jūrą ir staiga jam pasidarė bloga. Nuvežėme jį į ligoninę, Vitalijų iškart paguldė. Po kelių dienų jo sveikata pagerėjo, džiaugėmės, kad jį greitai išrašys ir plauksime pasižiūrėti delfinų.

Po to mus pasiekė netikėta žinia iš gydytojų, kad Vitalijui stipriai pablogėjo sveikata. Reikėjo atlikti skubią operaciją, kuri trūko penkias valandas. Po operacijos jis nebeatsibudo.“

Pasak Valdo, viskas įvyko staigiai: „Visiems buvo baisus šokas, negalėjome tuo patikėti. Atrodo, ką tik keliavome, juokėmės, gerai leidome laiką, o dabar jo nebėra.

Mes labai daug šalių aplankėme kartu. Buvome Maldyvuose, Portugalijoje, Graikijoje, galėčiau daugybę šalių vardinti, kur patyrėme nuotykių ir linksmų akimirkų. Tačiau Vitalijus niekada nebuvo Ispanijoje, taip gavosi, kad ši kelionė jam buvo paskutinė. Vis dar sunku atsigauti ir viską suvokti.“

REKLAMA

Atsisveikino Ispanijoje

Į atsisveikinimą Druskininkuose susirinkę draugai ir giminaičiai šnabždėjosi, kad šalia nematyti Valdo, pas kurį ir svečiavosi Vitalijus. Pasiteiravus, kodėl neatvyko į Lietuvą atsisveikinti su draugu, garsus dainininkas neslėpė. „Su Vitalijumi atsisveikinome Ispanijoje, prieš jį kremuojant. Likau su žmona, nenorėjau jos vienos palikti ir nebuvo galimybių tuo metu grįžti į Lietuvą.“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad gruodžio 2-osios vakarą Lietuvos pramogų pasaulį apskriejo siaubinga žinia – mirė humoristas Vitalijus Cololo. 

Vitalijus kartu su žmona Inga ir Valdo šeima atostogavo Ispanijoje.

Tuomet susisiekus su Valdu šis patvirtino, kad šiuo metu yra šalia V.Cololo artimųjų.

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją tada kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų