Kulinarinė laida „La Maistas“ kviečia valgyti sveikai! Virtuvės šefai kartu su dietiste Vaida Kurpiene pasiruošę išmokyti lietuvius rinktis ne tik gardžius, bet ir sveikus patiekalus.

Ežero žuvų žuvienė

Ežero žuvų žuvienė

Profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis siūlo pagaminti žuvienę iš ežero žuvų. Tai švelnaus skonio, labai puiki ir skani žuvienė. Taps tikrai mėgstama ir dažnai tiekiama ant pietų stalo.

Receptą žiūrėkite:

Virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius siūlo pagaminti jautienos troškinį. Jo teigimu, tai puikus jautienos troškinys – sotus, sušildantis, nesudėtingai paruošiamas. Gaminimas šiek tiek užtruks, bet didžiąją dalį darbo už jus atliks viryklė. Džiovintos slyvos patiekalui suteikia neeilinį skonį.

Receptą žiūrėkite:

Vylius Blauzdavičius, be troškinio, siūlo ir pagaminti spalvingas salotas. Pasak Vyliaus, šios spalvingos salotos puikiai tiks atsigaivinti po šventinio laikotarpio, nes jos labai gaivios, skanios ir sočios.

Receptą žiūrėkite:

Dietistė ir sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė įsitikinusi, kad pagaminti keksiukus galima ir be miltų. Šiems keksiukams nereikia kvietinių miltų, tad puikiai tiks jei jų netoleruojate ar vengiate. Keksiukai labai gardūs, subtilaus skonio, tikrai patiks.

REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.    

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

NBA išplatino įrašą Kobe Bryanui atminti: griebia už širdies
DABAR RODOMA
NBA išplatino įrašą Kobe Bryanui atminti: griebia už širdies
DABAR RODOMA
Pamatykite: 10 Kobe Bryanto metimų, atnešusių komandai pergalę
DABAR RODOMA
40 įspūdingiausių Kobe Bryanto karjeros dėjimų
DABAR RODOMA
Bryanto karjeros kelias NBA
DABAR RODOMA
Tarasovai atvirai prabilo apie skyrybas: negailėjo kritikos strėlių
DABAR RODOMA
Neįtikėtina Algimantės kova: dvidešimtmetė net du kartus įveikė vėžį
DABAR RODOMA
Klientas nustėro: kartu su maistu – šokiruojantis radinys lėkštėje
DABAR RODOMA
„Tesla“ automobiliu į garažą važiavusi moteris nustėro: nuostoliai nejuokingi
DABAR RODOMA
Žvėriškas Sabonio pasirodymas prieš „Timberwolves“
DABAR RODOMA
Rusijos cirko pasirodymas virto tragedija: vaikai stebėjo paklaikę
REKLAMA
Tokio marinato vištienai dar neruošėte: taps mėgstamiausiu
Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių jos panaudojimo būdų. TV3 ...
Tiramisu (nuotr. Organizatorių)
Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių jos panaudojimo būdų. TV3 ...
Laidos užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių jos panaudojimo būdų. TV3 ...
Netikėti receptai su kava (nuotr. Organizatorių)
Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių jos panaudojimo būdų. TV3 ...
Emanuelis Ryklys (nuotr. Darius Petrulaitis/Dovaldė Butėnaitė/ organizatoriai)
Be karšto puodelio kavos daugelis tikriausiai negali įsivaizduoti nei dienos. Kavos ekspertas, kavos baro įkūrėjas ir knygos „Tebūnie kava“ autorius – Emanuelis Ryklys apie ...
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų