REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vizažistė Kamilė Kanapeckaitė jau ne vienerius metus savo socialinių tinklų sekėjus džiugina įvairiais makiažo triukais bei puikiai mados patarimais, o du sezonus iš eilės žinoma mergina dirba ir „X faktoriuje“.

Vizažistė Kamilė Kanapeckaitė jau ne vienerius metus savo socialinių tinklų sekėjus džiugina įvairiais makiažo triukais bei puikiai mados patarimais, o du sezonus iš eilės žinoma mergina dirba ir „X faktoriuje“.

REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijos metu Kamilė atskleidė lietuvių pamilto muzikinio projekto užkulisius, prabilo apie makiažo gudrybes, 2020-ųjų tendencijas bei priminė tai, ką dažna mergina vis dar pamiršta.

Kamilė šiais metais „X faktoriuje“ dažė „Power Hit Radio“ laidų vedėja Eleną Jančiukaitę, o vėliau – ir dvi merginas, kurios gavo galimybę apsilankyti populiaraus šou užkulisiuose.

Vizažistė pasakojo, kad tiek „X faktoriaus“ metu, tiek ir kurdama įvaizdžius savo klientėmis, visuomet išsiaiškina, kur jos eina, o taip pat nieko nedaro su merginomis nepasitarusi – įvaizdis sukuriamas bendru sprendimu.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Kamilė pridėjo, kad dažyti garsenybes, pavyzdžiui, Justę Arlauskaitę-Jazzu, iš pradžių buvo kiek nedrąsu. „Šiais metais dažiau ją jau antrąkart. Praėjusiais metais aš labai bijojau. Man buvo žiaurus stresas, nes aš bijojau – kaip bebūtų keista – kalbėti prieš kamerą, ir to, kad dažysiu Jazzu. Man tikrai reikėjo perlipti per save ir netgi sekėjų klausiau, ką daryti – aš taip jaudinuosi“, – dabar juokdamasi prisiminė Kamilė.

REKLAMA

Tiesa, vėliau mergina įsidrąsino: „Paskui aš supratau, kad ji toks pats paprastas žmogus, kaip ir aš. Aš išmanau savo amatą, žinau, ką darau ir tada viskas pavyko sklandžiai.“

Kamilė pridėjo, kad nepaisant to, jog Jazzu – tikrai didelė žvaigždė, kaip žmogus ji – be galo paprasta. 

tv3.lt vaizdo konferencijos metu vizažistė prabilo ir apie 2020-ųjų metų tendencijas.

„Vis dar išlieka natūralumas, bet svarbios ir spalvos. Akių šešėlių spalvos – ir pastelinės, ir raudonos, ir mėlynos. Tiesa, šias spalvas naudoti tinkamai, kad viskas derėtų. Jei akys ryškios, tuomet lūpos – minimalistiškenės. Kita man patinkanti tendencija – ryškūs akių pravedimai. Spalvos – pastelinės, neoninės. Galima pasidaryti paprastą, švytinčios odos makiažą, sulyginti veido spalvą, lūpas rinktis „nude“, o akims – ryškų, neoninį pravedimą“, – teigė Kamilė.

Mergina užsiminė apie tai, kad į madą grįžta ir prancūzių pamiltas įvaizdis, kai visas dėmesys sutelkiamas į ryškiai raudonas lūpas. Tokiu atveju akių galima nedažyti net ir tušu.

Daugiau Kamilės paslapčių išgirsite peržiūrėję naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferenciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų