REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dwayne Johnson „The Rock“ su tėvu Rocky Johnson (nuotr. SCANPIX)

Žinomas Holivudo aktorius Dwayne’as Johnsonas, geriau žinomas kaip „The Rock“ (uola,  – liet.) visai neseniai patyrė skaudžią netektį. Vyras neteko savo tėvo.

4

Žinomas Holivudo aktorius Dwayne’as Johnsonas, geriau žinomas kaip „The Rock“ (uola,  – liet.) visai neseniai patyrė skaudžią netektį. Vyras neteko savo tėvo.

REKLAMA

Apie tai viešai prabilęs aktorius atskleidė, jog labiausiai jį įskaudino tai, kad nė neturėjo progos su tėvu atsisveikinti.

„The Rock“ asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu, kuriame jautriai kalba apie netektį. Nepaisant to, kad visi laiko vyrą tikru galiūnu, šis nė nebandė vaidinti ir drąsiai rodė jausmus – vaizdo įraše nesunku pastebėti, kaip „The Rock“ vos sulaiko ašaras.

47 metų aktorius vaizdo įraše sakė, kad tėvas mirė visiškai netikėtai. D. Johnsonas dėkojo gerbėjams už gražius žodžius ir paramą.

REKLAMA
REKLAMA

„Atiduočiau viską, kad tik galėčiau jį stipriai apkabinti ir pabučiuoti, iki kol jis išėjo amžiams, ir tiesiog pasakyti: „Ačiū, aš labai tave myliu ir gerbiu. Tačiau tai padaryti šanso negavau“, – sakė „The Rock“.

REKLAMA

Pasirodo, kad pastaruoju metu aktoriaus tėvas nesijautė itin gerai, kovojo su peršalimu ir infekcijomis, o galiausiai tai perėjo ir prie rimtesnių ligų. Galiausiai jo tėvas patyrė širdies smūgį – dėl šios priežasties „The Rock“ tėvas mirė staigiai, tačiau neskausmingai.

Vis dėlto pasirodo, kad nuolatinius skausmus jo tėvas išgyveno visą savo gyvenimą, todėl vienintelė priežastis, kodėl jam lengviau, kad jo tėvo nebėra tarp gyvųjų, buvo ta, kad dabar jis nebekentės. Tačiau nepaisant to, atsitiesti po šios netekties, aktoriui bus itin sunku – to jis neslėpė ir minėtame vaizdo įraše. 

Nepaisant to, kad su savo 3 dukromis jis turi ypatingą ryšį, aktorius įsitikinęs, kad tėvo ir sūnaus ryšys apskritai yra itin unikalus. „Kai ką apie savo tėvą ir jo kompleksus galėjau suprasti tik aš“, – neslėpė aktorius.

Visą vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų