REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu... TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatinga laidos viešnia ponia Biruta pademonstruos kokių cepelinų variacijų galima pasigaminti.

Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu... TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatinga laidos viešnia ponia Biruta pademonstruos kokių cepelinų variacijų galima pasigaminti.

REKLAMA

Močiutės cepelinai su mėsa

Skaniausi močiutės cepelinai, kuriuos ypatingai gardu skanauti su spirgučių ir svogūnų padažu.

Ponia Biruta verda cepelinus tik iš savo darže užaugintų bulvių, na o tiems, kas jas perka, pataria rinktis „Veneta“ rūšį, kad bulvės būtų krakmolingos.

Receptą žiūrėkite:

Cepelinai su jautiena ir rūkyto kumpio padažu

Virtuvės šefas Tomas Rimydis pasiūlė neeilinius cepelinus. Tai, anot jo, puikūs cepelinai, kurie patiks visai šeimai, tad ant stalo bus tiekiami tikrai dar ne kartą. 

Receptą žiūrėkite:

Kepti cepelinai su mėsa

Vylius Blauzdavičius pasiūlė keptus cepelinus. Tai ypatingai skanūs cepelinai su mėsa. Taip pat, tai puiki idėja, kaip skaniai pašildyti ir paruošti likusius cepelinus iš praeitos dienos. 

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Apvalūs cepelinai su varške ir peletrūnais

Ypatingai skanūs apvalūs cepelinai su varške ir peletrūnais, puiki idėja šeimos pietums. Gardu tiekti net su traškiomis šoninės riekelėmis. 

Receptą žiūrėkite:

Virtų bulvių cepelinai su pastarnokais ir triušiena

Cepelinai gali būti ir tokie - su pastarnokais, triušiena, o jei mėgstate ir su putpelės kiaušiniais, įsitikinęs Tomas Rimydis.

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų