REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Amanda Bynes (tv3.lt fotomontažas)

Filmų paaugliams žvaigždė Amanda Bynes nesiliauja stebinusi ne tik išvaizdos, bet ir gyvenimo pokyčiais. Pasirodo, kad mergina susižadėjo.

9

Filmų paaugliams žvaigždė Amanda Bynes nesiliauja stebinusi ne tik išvaizdos, bet ir gyvenimo pokyčiais. Pasirodo, kad mergina susižadėjo.

REKLAMA

Vis dėlto gali būti, kad prieš keldama vestuves, ji turės tam gauti mamos sutikimą…

Apie žinias, kad susižadėjo, Amanda pati paskelbė „Instagram“ asmeninėje paskyroje. Parodžiusi įspūdingo dydžio žiedą, ji brūkštelėjo: „Susižadėjau su savo gyvenimo meile.“

Įdomu tai, kad iki tol, Amanda niekuomet savo sužadėtinio nebuvo pristačiusi savo sekėjams, todėl daugelis nė nežinojo, kad ji apskritai su kažkuo susitikinėja. Galiausiai užsienio žiniasklaida nustatė, kad jis – Paulas Michaelas, kuris, neva, priklauso gotų judėjimui.

Vis dėlto dėl ankstesnių Amandos sveikatos sutrikimų ir bėdų, jos mama vis dar atsako už dukros įvairius priimamus sprendimus, nepaisant to, kiek jai metų. Vadinasi, jei Amandos motina nenorėtų, kad dukra ištekėtų už Paulo, savo leidimo galėtų tam neduoti. Tokiu atveju, buvusiai aktorei tektų kreiptis į teismą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad tai – ne vienintelės naujienos A. Bynes gyvenime. Mergina neseniai „Instagram“ pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame pasakoja apie tai, kad netolimoje ateityje ketina pristatyti savo drabužių liniją.

REKLAMA

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, Amanda neseniai išsiregistravo iš reabilitacijos klinikos ir vėl ėmė gyventi su tėvais, kol pati ieško būsto Los Andžele. Ką ji ketina veikti ateityje, kol kas nėra aišku, vis dėlto panašu, kad bent šiuo metu ji yra laiminga. 

Primename, kad apie tai, ką jai yra tekę išgyventi, A. Bynes kalbėjo ir anksčiau. „Man tikrai gėda dėl visko, ką esu pasakiusi. Negaliu atsukti laiko, bet jeigu galėčiau, taip ir padaryčiau. Atsiprašau visų, ką įžeidžiau ir apie ką melavau, nes mane tai graužia. Jaučiuosi tokia siaubinga ir liūdna, kad mane net pykina. Viskas, dėl ko dirbau visą gyvenimą, ką pasiekiau buvo sužlugdyta“, – sakė ji interviu.

REKLAMA
REKLAMA

2014 metais Amanda tris metus turėjo lankyti anoniminių alkoholikų kursus, mat buvo girta įkliuvusi už vairo. Taip pačiais metais ji apkaltino savo tėvą smurtavimu.

„Kiekvienas yra skirtingas, akivaizdu, tačiau marihuanos, alkoholio ir kitų narkotikų sumaišymas gali tikrai paveikti mano smegenis. Tai tikrai visiškai mane pakeitė, kaip žmogų. Iš tiesų esu geras žmogus. Niekada nesakyčiau ar nedaryčiau to, ką jau esu sakiusi ar dariusi“, – sakė A. Bynes.

Amanda patikino, kad jaučiasi sužlugdžiusi savo gyvenimą, tačiau pamažu atsitiesia. Tuo labai džiaugiasi moters gerbėjai ir linki jai visko, ko geriausia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų