REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, lapkričio 28 d., 21 val. jūsų dėmesiui paskutinioji ketvirtojo turo „Triumfo arkos“ laida. Joje sužinosime kurie 2 dalyviai atsisveikins su projektu. Netrukus prasidės finalų serija ir dėl auksinio balso titulo rungsis tik 8 dalyviai – naujokų nebebus.

REKLAMA
REKLAMA

Siaučiantis gripo virusas neaplenkė ir „Triumfo arkos“. Modestas Pitrėnas repeticijos metu ryšėjo apsauginę kaukę, o dalyviai teigia, jog dar laikosi ir stengsis kuo geriau pasirodyti finaliniame ture.

REKLAMA

Šioje laidoje komisijos narių kėdėse sėdėjo teisusis Vytautas Juozapatis, korektiškoji Sigutė Stonytė, šmaikščioji Zita Kelmickaitė ir emocingasis Gytis Padegimas.

Be kitų puikių kūrinių koncerte girdėsite ir pribloškiamą Kęstučio Alčauskio pasirodymą. Jis atliko Nemorino romansą „Una furtiva lagrima“ iš Gaetano Donicečio operos „Meilės eliksyras“. Šis kūrinys, anot Sigutės Stonytės, ją užbūrė ir prikaustė kaip magnetas.

REKLAMA
REKLAMA

Ona Kolobovaitė šiame koncerte, ko gero, išsiskyrė labiausiai. Ne paslaptis, jog šiųmetėje „Triumfo arkoje“ girdite kūrinius ir iš muzikinių kino filmų. Ona Kolobovaitė pirmą kartą „Triumfo arkos“ istorijoje repavo ant scenos! Mergina atliko Bobo Kriu ir Kenio Nolano dainą „Lady Marmalade“ iš Bazo Lūrmano muzikinio kino filmo „Mulenružas“. Šis kūrinys ir buvo ta kibirkštis, įžiebusi audringas diskusijas ir sukiršinusi komisijos narius.

Anot Vytauto Juozapaičio, Ona kūrinį atliko vulgarokai ir jis esą nevertas „Triumfo arkos“ scenos. Gytis Padegimas ir Zita Kelmickaitė dar bandė ginti ir užstoti Oną Kolobovaitę, bet V. Juozapaitis neapsikentęs tėškė: „Jeigu mano nuomonė nereikalinga – galite užkasti mane miške“.

Ką į šį pareiškimą atsakė Zita Kelmickaitė ir kodėl taip pasiuto Vytautas Juozapaitis – sužinosite šeštadienį, 21 val. per LTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų