REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbų tašką Lietuvos futbolo A lygos 12-ojo turo mače iškovojo pirmenybių debiutantas „Panevėžys“.

Svarbų tašką Lietuvos futbolo A lygos 12-ojo turo mače iškovojo pirmenybių debiutantas „Panevėžys“.

REKLAMA

Aleksandro Kurtijano treniruojamas klubas išvykoje rezultatu 1:1 (1:1) sužaidė su iki tol tris pergales iš eilės iškovojusiais Vilniaus „Riteriais“.

Rungtynės panevėžiečiams prasidėjo idealiu scenarijumi: jau 1-ąją minutę legionierius iš Baltarusijos Pavelas Krukas pasinaudojo vartininko Tomo Švedkausko klaida standartinės padėties metu.

Tiksliai kamuolį į vartus nukreipęs vidurio gynėjas pasižymėjo antrame mače iš eilės.

„Riteriams“ prireikė laiko atsitokėti, tačiau progų laikui bėgant šeimininkai susikūrė. Dviejų puikių šansų pirmame kėlinyje neišnaudojo pirmame rate „Panevėžį“ nubaudęs Teremas Moffi, visgi, Aurelijaus Skarbaliaus kariauna rezultatą išlygino po oponentų vartininko klaidos.

38-ąją minutę Šarūnas Jurevičius nesėkmingai išmušė kamuolį, kuris atšoko nuo Mindaugo Grigaravičiaus ir įskriejo į vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis kėlinys taip pat buvo gana blankus. Vis dėlto, kaip ir reikėjo tikėtis, „Riteriai“ susitikimo pabaigoje buvo aktyvesni ir metė nemenkas pajėgas į puolimą. Porą sykių su oponentų smūgiais susidorojo Š. Jurevičius, pasidarbuoti teko ir „Panevėžio“ gynėjams, kurie gelbėjo kartais neužtikrintai žaidusį vartų sargą.

Panevėžiečiai atsilaikė, iškovojo 7-ąjį tašką, jais susilygino su „Palanga“ ir pakilo iš paskutinės vietos dėl geresnių tarpusavio rungtynių rezultatų.

„Riteriai“ su 19 taškų pavijo „Kauno Žalgirį“, tačiau iš trečios pozicijos dėl pralaimėto susitikimo pirmame rate kauniečių neišstūmė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų