REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Statistiškai geriausias visų laikų Formulės-1 pilotas Michaelis Schumacheris visada buvo žinomas, kaip sportininkas dėl pergalės lenktynėse galintis padaryti bet ką.

Statistiškai geriausias visų laikų Formulės-1 pilotas Michaelis Schumacheris visada buvo žinomas, kaip sportininkas dėl pergalės lenktynėse galintis padaryti bet ką.

REKLAMA

2010-2012 metais „Mercedes“ komandoje kartu su vokiečiu lenktyniavęs jo tautietis Nico Rosbergas neseniai atskleidė iš koto verčiančią istoriją.

Anot 2016-ųjų metų F-1 čempiono, M. Schumacheris darydavo viską, kad išliktų savo varžovų galvose, net jeigu mes šiuo metu kalbame ir apie jo komandos draugus.

N. Rosbergas teigė galintis pateikti aibę slaptų Šumio gudrybių, tačiau vienas iš jo poelgių amžiams įstrigs piloto galvoje.

Prieš tris metus sportininko karjerą baigęs 33-ejų vokietis prisiminė smagią istoriją, susijusią su tualeto reikalais.

„Mūsų komandos garaže buvo tik vienas tualetas ir visi ekipos mechanikai žinojo, kad likus kelioms minutėms iki kvalifikacijos ar lenktynių pradžios jie yra išskirtinai skirti tik lenktynininkams. Pamenu atvejį, kai likus labai nedaug laiko iki kvalifikacijos starto niekaip negalėjau patekti į tualetą, nes jis buvo užrakintas.

REKLAMA
REKLAMA

Pastoviai beldžiau į duris, garsiai šaukiau, kad tai aš Nico, bet niekas man neatsakė. Jaučiau, kad kažkas tikrai yra viduje, todėl visa ši situacija mane labai nervino. Patikėkite, nėra nieko blogiau nei vairuoti Formulės-1 bolidą, kai tavo galvoje sukasi mintys apie norą nusišlapinti.

REKLAMA

Buvo likę mažiau nei minutė iki to laiko, kai turėjau atsidurti bolide, todėl nebeliko nieko kito, kaip tik atlikti gamtinius reikalus tiesiai į kibirą šalia komandos mechanikų.

Kaip tik tada atsidarė tualeto durys. Jūs nepatikėsite, kas slėpėsi už durų – tai buvo Michaelis. Jis netrukus pažvelgė į savo laikrodį ir lyg niekur nieko žingsniavo savo bolido link, užsisegė saugos diržus ir buvo pasiruošęs judėti į trasą. Tokius ir panašius pokštus jis krėtė ne kartą, tai tiesiog buvo jo DNR“, – šmaikščią istoriją apie F-1 legendą prisiminė N. Rosbergas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu F-1 komentatoriumi dirbantis N. Rosbergas teigia, kad trejų metų patirtis su M. Schumacheriu jam labai pravertė vėliau sekusioje kovoje su vokietį „Mercedes“ ekipoje pakeitusiu Lewisu Hamiltonu.

2016-ais metais būtent šį britą kovoje dėl titulo nukarūnavęs Nico vienintelį kartą tapo F-1 čempionu ir po to sezono netikėtai nusprendė baigti sportininko karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų