REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
LeBronas Jamesas (nuotr. SCANPIX)

LeBronui Jamesui artėjantis NBA sezonas bus septynioliktas ir krepšininkas rekordų įrašuose kyla vis aukščiau.

22

LeBronui Jamesui artėjantis NBA sezonas bus septynioliktas ir krepšininkas rekordų įrašuose kyla vis aukščiau.

REKLAMA

Stabilumą išlaikanti Los Andželo „Lakers“ žvaigždė ir artėjančiame sezone turėtų perrašyti rekordų metraščius.

Pateikiame prognozes, kurie įrašai per artėjančius metus turėtų pasikeisti.

Minutės

Dabartinis skaičius: 46 235 (15 vieta)

Potencialus pasiekimas: 7 vieta

LeBronas per savo karjerą jau sužaidė daugiau nei 46 tūkst. minučių reguliariajame sezone. Jis yra pirmas pagal sužaistas minutes atkrintamosiose ir vienintelis, kuris jose žaidė daugiau nei 10 tūkst. minučių.

Praėjusiame sezone L.Jamesas aikštėje praleisdavo 35,2 minutes – mažiausiai savo karjeroje. Taip pat tai buvo pirmas kartas, kai jis nesužaidė daugiau nei 2 tūkst. minučių. Nepaisant lėtėjimo, jis šį sezoną gali aplenkti Ray Alleną, Johną Havliceką, Gary Paytoną, Timą Duncaną, Reggie Millerį, Johną Stocktoną, Wiltą Chamberlainą ir Kobe Bryantą.

REKLAMA
REKLAMA

Tritaškiai

Dabartinis skaičius: 1 727 (19 vieta)

Potencialus pasiekimas: 14 vieta

Praėjusiame sezone LeBronas per rungtynes išmesdavo 5,9 tritaškio ir tai yra didžiausias rodiklis jo karjeroje. Ir taip pat tai buvo pirmas kartas, kai per dvikovą jis pataikydavo bent po du tritaškius. LeBrono žaidimo stilius po truputi keičiasi.

REKLAMA

Jeigu jis toliau išlaikys panašius rodiklius, artėjančiame sezone turėtų aplenkti Peją Stojakovičių, Rashardą Lewisą, Kobe Bryantą, Chauncey Billupsą ir Klay Thompsoną. Primename, jog pastarasis turėtų praleisti didžiąją dalį kito sezono.

Rezultatyvūs perdavimai

Dabartinis skaičius: 8 662 (10 vieta)

Potencialus pasiekimas: 7 vieta

L.Jamesas kitą sezoną turėtų daugiau organizuoti atakas ir prognozuojama, kad jis atliks daugiausiai rezultatyvių perdavimų per savo karjerą. Ypač, kai jis šalia savęs turės Kyle‘ą Kuzmą ir Anthony Davisą. LeBronas per savo karjerą keturis sezonus atlikdavo daugiau nei po aštuonis rezultatyvius perdavimus, iš jų trys sezonai buvo pastarieji.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pagal rezultatyvius perdavimus turėtų aplenkti Gary Paytoną ir Isiahą Thomasą.

Perimti kamuoliai

Dabartinis skaičius: 1 937 (16 vieta)

Potencialus pasiekimas: 13 vieta

L.Jamesas yra antras pagal perimtus kamuolius per savo karjerą iš vis dar žaidžiančių krepšininkų. Jis visų laikų sąraše atsilieka 15 žaidėjų, bet galbūt aplenks K.Bryantą, Dereką Harperį ir Alleną Iversoną.

Tiesa, praėjusiame sezone jis buvo kritikuojamas dėl savo pastangų gynyboje ir jo rodikliai gynyboje buvo tarp blogiausių karjeroje.

Taškai

Dabartiniai skaičiai: 32 543 (4 vieta)

Potencialus pasiekimas: 3 vieta

L.Jamesas per savo karjerą dukart per sezoną rinkdavo daugiau nei po 30 taškų. Nuo antrojo sezono jis kiekvienais metais pelnydavo vidutiniškai bent po 25 taškus. Įspūdingas stabilumas.

Praėjusiame sezone jis pagal taškus aplenkė Dirką Nowitzkį ir Michaelą Jordaną. Dabar jam reikia 1100 taškų, kad aplenktų Kobe Bryantą ir pakiltų į trečiąją vietą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų