REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Meksikoje vyko „UFC on ESPN+ 17“ mišrių kovos menų turnyras, kurio pagrindinė vakaro kova tarp Jeremy Stephenso ir Yairo Rodriguezo tapo didžiuliu nusivylimu.

Šeštadienį Meksikoje vyko „UFC on ESPN+ 17“ mišrių kovos menų turnyras, kurio pagrindinė vakaro kova tarp Jeremy Stephenso ir Yairo Rodriguezo tapo didžiuliu nusivylimu.

REKLAMA

Y.Rodriguezas (11-2 MMA, 7-1 UFC) pirštu pataikė į J.Stephenso (28-16 MMA, 15-15 UFC) kairę akį praėjus vos 15 sekundžių nuo kovos pradžios.

Po to, kai kovotojas bandė bent penkias minutes atsigauti, buvo paskelbta, kad kova baigėsi be nugalėtojo, o sirgaliai pradėjo mėtyti šiukšles į J.Stephensą.

Y.Rodriguezas po šio vakaro teigė, kad nežino, kaip tiksliai J.Stephensas jautėsi, tačiau jis nekaltina varžovo, kad šis netęsė kovos. „Jaučiuosi liūdnas“, – sakė Y.Rodriguezas.

„Nenorėjau, kad taip nutiktų. Pasikartosiu vėl, aš užstosiu J.Stephensą. Jis yra vienintelis, kuris turės su tuo gyventi. Tik jis vienas. Jis vienintelis, kuris žino, koks tai jausmas.

REKLAMA
REKLAMA

Man niekada nebuvo įdūrę į akį per kovą, tačiau esu turėjęs akies traumą. Kai kovojau su Frankie Edgaru, mano akis buvo visiškai užmerkta, negalėjau nieko matyti, tačiau tęsiau kovą. Ne visiems taip pat. Nežinau, kaip jis jautėsi, todėl neturiu jokių abejonių dėl J.Stephenso. Tai tiesiog liūdna“.

REKLAMA

Užkulisiuose buvę žurnalistai pranešė, kad J.Stephensas negalėjo atmerkti akies net tada, kai medikai bandė jam padėti. Galų gale jis areną paliko dėvėdamas akinius.

Y.Rodriguezas rodė daug emocijų, kai kova buvo sustabdyta. Jis šoko ant narvo krašto, o vėliau narve kalbėjosi su UFC komentatoriumi Michaelu Bispingu.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš šokau ant narvo tam, kad praneščiau žmonėms, jog esu pasirengęs kovoti ir nesvarbu kas, jaučiuosi nugalėtoju“, – sakė Y.Rodriguezas.

„Buvo daug kalbų ir viso kito, todėl tikrai labai norėjau kovoti. Aš tikrai labai norėjau kovoti. Matėte, mano šeima, draugai ir visi žmonės mokėjo pinigus, laukė to. Visi turi vaikų, mano komanda daug laiko nebuvo namuose, keliavo į šią nuostabią vietą, todėl tai labai sunku. Net jeigu tai buvo geriausia mano treniruočių stovykla, mums visiems labai sunku. Visa tai liks mano galvoje, aš tikrai norėjau kovoti“.

Y.Rodriguezas sulaukė sirgalių palaikymo, tuo tarpu J.Stephensas turėjo kuo greičiau bėgti į užkulisius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jam buvo didelis spaudimas. Visi jį spaudė, žmonės norėjo karo. Aš buvau pasiruošęs duoti jiems kartą, bet to neįvyko“, – sakė Y.Rodriguezas.

Nors Y.Rodriguezas dūrė į akį netyčia, tačiau vis tiek apgailestauja, kad būtent tokiu būdu baigėsi dvikova.

„Nežinau, ar už tai turėčiau atsiprašyti. Tai nebuvo tyčia. Tiesiog taip, kaip baigėsi kova – man nepatiko. Aš daug meldžiu Dievo ir jeigu tai buvo kelias, kuriuo jis man rodo, kad tai yra mano kelias, aš tai priimsiu“, – sakė Y.Rodriguezas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų