REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Penkto kėlinio“ laida šią savaitę visą pusvalandį skyrė naujojo vyriausiojo trenerio Dariaus Maskoliūno aptarimui.

„Penkto kėlinio“ laida šią savaitę visą pusvalandį skyrė naujojo vyriausiojo trenerio Dariaus Maskoliūno aptarimui.

REKLAMA

Edgaras Pulkovskis laidą pradėjo įdomiu klausimui, kurį adresavo Viliui Stalgaičiui: „Ar Maskoliūnas yra geresnis treneris rinktinei nei Maksvytis?“

„Aš ieškočiau tų opcijų, kurios veda Maksvyčio link, kadangi tai yra logiškas ėjimas. Jis daug metų dirba vyr. treneriu ir jau yra įrodęs nemažai. Maskoliūnas šiuo metu yra treneris, esantis kitoje lentynoje. Kazys buvo pirma opcija, su kuria nepasisekė, bet tikrai neturime dėl ko gailėtis, nes tai yra geras pasirinkimas iš to, ką turėjome“, – mano TV3 sporto žinių veidas.

Krepsinis.net žurnalistas Tautvydas Kubilius iškėlė mintį, kad jeigu D. Maskoliūnui ir nepavyks patekti į olimpiadą, jis nebus smerkiamas, kadangi vairą perėmė tokiomis aplinkybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„O jums neatrodo, kad jis netaps atpirkimo ožiu vien dėl to, kad dirba „Žalgiryje“, o ne „Ryte“ ar kitame klube?, – mano E. Pulkovskis.

„Maskoliūnas yra siejamas su pergalėmis, kadangi „Žalgiris“ yra laimingas klubas, o „Rytas“ jau senokai nėra siejamas su pergalėmis“, – mano T. Kubilius.

REKLAMA

Laidos dalyviai aptarė ir aspektą, kad D.Maskoliūnas ketverius metus nėra dirbęs vyr. treneriu. Vis dėlto jie prisiminė puikius pavyzdžius, kaip Dimitris Itoudis tapo sėkmingu Eurolygos treneriu išėjęs iš Željko Obradovičiaus šešėlio ar kaip Pablo Laso perėmė Madrido „Real“ vairą irgi padirbęs asistentu.

Aptarta buvo ir dar viena D.Maskoliūno pasakyta frazė – rinktinėje bus naudojamas „Žalgirio“ modelis.

E. Pulkovskis pasiteiravo, ar tai reiškia, kad ir Artūras Milaknis grįš į rinktinę, o ne tik Donatas Motiejūnas. Kolegos jam pritarė, kad veikiausiai šis snaiperis bus nacionalinėje komandoje, kurioje nematėme jo Pasaulio taurės kovose.

Laidos dalyviai mano, kad tokiu atveju vietos neliks Arnui Butkevičiui, o Jonas Mačiulis toliau žais rinktinėje ir dėl praeities nuopelnų, ir dėl savo indėlio rūbinėje.

 „Manau, kad Jankūnas jau savo paskutinį čempionatą sužaidė“, – teigė V.Stalgaitis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų