REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA čempionate nestabiliai rungtyniauja komandos, kurioms atstovauja Latvijos ir Lietuvos krepšininkai. „Indiana Pacers“ klubas, kurio aprangą vilki Domantas Sabonis, šiąnakt išvykoje grumsis su „Brooklyn Nets“.

NBA čempionate nestabiliai rungtyniauja komandos, kurioms atstovauja Latvijos ir Lietuvos krepšininkai. „Indiana Pacers“ klubas, kurio aprangą vilki Domantas Sabonis, šiąnakt išvykoje grumsis su „Brooklyn Nets“.

REKLAMA

Indianapolio komanda iki mačo su „Milwaukee Bucks“ turėjo septynias pergales ir penkias nesėkmes. D.Sabonis yra vienas ekipos lyderių. Jis pelno 19,8 taško, sugriebia net 13,3 kamuolio.

„Dallas Mavericks“ su Kristapu Porzingiu pastaruoju metu klupinėja. Iki sekmadienio dvikovos su „Toronto Raptors“ Dalaso klubas turėjo šešias pergales ir penkis pralaimėjimus. Po sunkios traumos į rikiuotę grįžęs K. Porzingis irgi žaidžia banguotai, bet yra vienas pagrindinių komandos žaidėjų.

Latvis vidutiniškai pelno 18,5 taško, atkovoja 8,8 kamuolio, blokuoja 2,5 varžovų metimo.

„Mavericks“ šią savaitę namie priims „Golden State Warriors“ ekipą, taip pat svečiuose kovos su „Houston Rockets“. Traumų išretintas „Warriors“ klubas yra absoliutus lygos autsaideris – 2 pergalės ir 10 pralaimėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Rockets“ krepšininkai iki akistatos su „Minnesota Timberwolves“ buvo laimėję devynis kartus iš dvylikos galimų. Hiustono komandos garbę gina dvi NBA superžvaigždės – Jamesas Hardenas ir Russellas Westbrookas.

REKLAMA

 „Nets“ gretose rungtyniauja latvis Rodionas Kurucas. Jis per 11 minučių įmeta 2,3 taško. Bruklino krepšininkai iki rungtynių su „Chicago Bulls“ buvo šventę tik keturias pergales per vienuolika mačų.

„Nets“ savaitės pabaigoje dar išbandys jėgas su „New York Knicks“ klubu, kuris laimėjo tik tris kartus per dvylika dvikovų.

Rytų konferencijoje pirmauja „Boston Celtics“ ekipa – devynios pergalės ir vienas pralaimėjimas. Vakaruose pirmąją vietą užima „Los Angeles Lakers“ komanda, kuri laimėjo dešimt sykių iš 12-os galimų.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas nuo lapkričio 19 iki 25 dienos parodys aštuonerias NBA rungtynes. TV6 kanalas lapkričio 24 d. 22.30 val. transliuos „Rockets“ - „Mavericks“ rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Lapkričio 19 d.

2.30 val. „Nets“ - „Pacers“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Lapkričio20 d.

3.00 va. „Pelicans“ - „Blazers“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Lapkričio 21 d.

2.30 val. „Mavericks“ - „Warriors“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Lapkričio 22 d.

3.00 val. „Bucks“ - „Blazers“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Lapkričio 23 d.

5.30 val. „Clippers“ - „Rockets“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Lapkričio 24 d.

00.00 val. (naktį iš šeštadienio į sekmadienį) „Timberwolves“ -  „Suns“.

22.30 val. „Rockets“ - „Mavericks“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, TV6);

Lapkričio 25 d.

1.00 val. „Knicks“ - „Nets“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų