REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interjero dizainerė Lina Urban TV3 laidoje „5 žvaigždučių būstas“ papasakojo, kaip neišleidžiant daug pinigų atnaujinti savo būstą.

Interjero dizainerė Lina Urban TV3 laidoje „5 žvaigždučių būstas“ papasakojo, kaip neišleidžiant daug pinigų atnaujinti savo būstą.

REKLAMA

Šiemet ji projektavo butą, kuriame puikiai suderinti tiek moteriški, tiek vyriški elementai, klasikiniai ir modernūs motyvai.

„Šis butas labai nedidelis, 48 kv. m, todėl buvo nemenkas iššūkis jį įkurti, nes tą reikėjo padaryti labai greitai per du mėnesius. Kuriant namus nuomai arba kaip šiuo atveju pardavimui, svarbiu aspektu tampa buto universalumas – kaip padaryti jį tokį, kad patiktų visiems. Įsivaizdavau, kad čia galėtų gyventi jauna ir tai būtų jų pirmas būstas“, – savo darbo užkulisus atskleidė dizainerė.

Dizainerė juokauja, kad butas neapkrautas dėžutėmis ir maišeliais, nes jame įrengta daug pasidėjimo vietų – talpios spintos koridoriuje, kurių fasadai derinami su virtuvės baldais, o miegamajame įrengta dažnos moters svajonė – drabužinė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Linos, spalva yra vienas paprastesnių ir nebrangių būdų suteikti būstui naują išvaizdą. Šiame bute į akis krenta rožinės spalvos lova, tačiau kad joje gerai jaustųsi ir vyras, dizainerė gerai apgalvojo kiekvieną detalę.

REKLAMA

„Siekiant atsverti intensyvų grafinį raštą, parinkau rožinę lovą, bet kad nesigautu barbės kambarys, tekstilę reiktų naudoti labai nuosaikią, pilkų atspalvių, kad netaptų grynai mergaitės kambariu“, – aiškino laidos pašnekovė.

Dizainerė savo interjeruose dažnai naudoja kontrasto principą. Vonią ji papuošė koklinėmis sienų plytelėmis, kurių raštai suteikia dekoratyvumo, grindims naudojo tradicinio rašto grindų plytelėmis. Anot jos, baltos ir pilkos spalvos derinys sudaro puikų foną ryškioms grindų plytelėms atsiskleisti.

Visą reportažą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų