• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gaivios salotos su šviežiu kopūstu, morkomis, agurku ir ridikėliais. Man labai patiko padažą paskaninti garstyčiomis, kuris tampa dar lengvesnis ir gaivesnis. Kartais pavyksta skanios salotos vos iš kelių mūsų šaldytuve randamų produktų“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Gaivios salotos su šviežiu kopūstu, morkomis, agurku ir ridikėliais. Man labai patiko padažą paskaninti garstyčiomis, kuris tampa dar lengvesnis ir gaivesnis. Kartais pavyksta skanios salotos vos iš kelių mūsų šaldytuve randamų produktų“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4 – 6. Užtruksite apie 10 min: 1 šviežias kopūstas; 2 morkos; 2 agurkai; Pundelis ridikėlių; Pundelis svogūnų laiškų.

Padažui: 2 v. š. majonezo; 2 v. š. grietinės; 1 v. š. grūdėtų garstyčių.

Kopūstą supjaustome ruoželiais, ridikėlius smulkiais šiaudeliais, morkas ir agurkus su spec. skustuku ilgais šiaudeliais,  svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome. Gardiname padažu sumaišytu iš majonezo, grietinės ir garstyčių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų