• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jau kurį laiką planuoju pagaminti bulvių mišrainę, tiksliau daržovių mišrainę. Man tai toks rudeniškas patiekalas, o ir pats mišrainės gaminimas tikra meditacija. Žodžiu, šiandien ir primeditavau katilą bulvių mišrainės su konservuotais kukurūzais, žirneliais, būtinai kepintais svogūnais ir t.t. Oi kokia gerulė, kokia gardi gavosi. Ar susigundysite ir jūs pasigaminti mišrainės?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Jau kurį laiką planuoju pagaminti bulvių mišrainę, tiksliau daržovių mišrainę. Man tai toks rudeniškas patiekalas, o ir pats mišrainės gaminimas tikra meditacija. Žodžiu, šiandien ir primeditavau katilą bulvių mišrainės su konservuotais kukurūzais, žirneliais, būtinai kepintais svogūnais ir t.t. Oi kokia gerulė, kokia gardi gavosi. Ar susigundysite ir jūs pasigaminti mišrainės?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: bulvių, morkų, raugintų agurkų, konservuotų kukurūzų, konservuotų žalių žirnelių, svogūno, pipirų ir druskos (pagal poreikį), prieskoninių žolelių ( naudojau džiovintas petražoles, lydyto sviesto (svogūnams kepti), majonezo, garstyčių.

Mišrainės receptas

Bulves, morkas, agurkus supjausčiau nedideliais kubeliais. Keptuvėje, ant lydyto sviesto pakepinau smulkiai pjaustytą svogūną.

REKLAMA
REKLAMA

Į dubenį sudėjau pjaustytas daržoves, subėriau, kukurūzus, žirnelius, kepintą svogūną, pagardinau pipirais, prieskoninėmis žolelėmis. Mišrainė pagaminta, beliko gardinti majonezu ir garstyčiomis. Galite garstyčių ir nedėti, bet šiaip jos šioje mišrainėje labai tinka.

P.s. Niekada į visą mišrainę nededu majonezo, dedu tik į tiek, kiek planuojame suvalgyti tuo metu. Taip mišrainė ilgiau laikosi. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų