Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI

Kepenėlių tortas

Kepenėlių tortas

2 2 2 2 2

 

Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta...

Gairės: Kepenėlių tortas, manų kruopos, kiaušiniai, druska, pipirai.

 
Kepta menkė tešloje

Kepta menkė tešloje

2 2 2 2 2

 

Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,...

Gairės: česnakas, citrina, kiaušiniai, menkės, miltai, prieskoniai.

 
Itališkas risotto su pomidorais ir šviežiu baziliku

Itališkas risotto su pomidorais ir šviežiu baziliku

2 2 2 2 2

 

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite...

Gairės: svogūnas, baziliko lapeliai, daržovių sultinys, parmezano sūris, ryžiai, pomidorai, baltas vynas, juodieji pipirai, sviestas.

 
Kotletukai troškinti morkose

Kotletukai troškinti morkose

2 2 2 2 2

 

Faršą įdedame į indą, į jį įmušame kiaušinį, pabarstome prieskonių mėgstamų ir supjaustome...

Gairės: faršas, kiaušinis, morkos, prieskoniai, svogūnas.

 
Jautiena kinietiškai

Jautiena kinietiškai

2 2 2 2 2

 

Į keptuvę „wok“ arba gilią keptuvę sudėti sezamo sėklas ir apskrudinti iki rudos spalvos ant didelės...

Gairės: Jautiena, česnakas, sezamo sėklos, druska, juodieji pipirai, alyvuogių aliejus, sojos padažas, vyno actas.

 
Kiauliena baltame vyne

Kiauliena baltame vyne

2 2 2 2 2

 

Kiaulienos nugarinę supjaustykite plonais griežinėliais, juos apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų...

Gairės: Kiaulienos nugarinė, sausas baltas vynas, sviestas, alyvų aliejus, svogūno laiškai, miltai, juodieji pipirai, druska.

 
Bulvių užkepėlė

Bulvių užkepėlė

2 2 2 2 2

 

Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 2-3 mm storio griežinėliais. Ištepkite kepimo formą sviestu. Stambiai...

Gairės: bulvės, fermentinis sūris, grietinėlė, česnakas, druska, grūsti pipirai, pienas.

 
Bulvių plokštainis

Bulvių plokštainis

1 1 1 1 1

 

Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame, taip pat svogūną sutarkuojame, užviriname 1 stiklinę pieno ir supilame...

Gairės: bulvės, druska, grietinė, kiaušinis, mėsa troškinimui, pienas, svogūnas.

 
Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis

2 2 2 2 2

 

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai...

Gairės: Bandelė, karpis, kiaušiniai, margarinas, petražolės, pienas, pievagrybiai, sviestas.

 
Gardžios keptos bulvės

Gardžios keptos bulvės

2 2 2 2 2

 

Bulvės nulupamos, nuplaunamos ir supjaustomos, į keptuvę įpilamas aliejus , įkaitinama ir sudedame bulves kepti,...

Gairės: agurkas, bulvės, česnakas, prieskoniai, svogūnas.

 
Šernienos kepsnys

Šernienos kepsnys

1 2 2 2 2

 

Šernienos nugarinę supjaustyti ir pamušti, pabarstyti prieskoniais ir smulkintu česnaku. Sudėti į...

Gairės: Šernienos kepsnys, bulvės, majonezas, česnakas.

 
Farširuotas karpis

Farširuotas karpis

1 1 1 1 2

 

Nulupti oda nuo pilvo. Užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. Mėsą atskirti...

Gairės: česnakas, karpis, kiaušinis, manų kruopos, morka, svogūnas, žuvies prieskoniai.

 
Makaronai su krevetėmis, ikrais ir pelėsiniu sūriu

Makaronai su krevetėmis, ikrais ir pelėsiniu sūriu

2 2 2 2 2

 

Į verdantį sūdytą vandenį sudėti spagečius, kad jie nesuliptų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus. Virti apie...

Gairės: Spagečiai, krevetės, grietinė, pelėsinis sūris, vištienos sultinys, raudonieji ikrai, pipirai, druska.

 
Žuvies filė ,,pataluose

Žuvies filė ,,pataluose"

1 1 1 1 2

 

Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų....

Gairės: lydekos filė, morkos, svogūnai, bulvės, majonezas, prieskoniai.

 
Kotletai su grybais ir česnakais

Kotletai su grybais ir česnakais

2 2 2 2 2

 

Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali...

Gairės: česnakas, druska, pipirai, džiovintas raudonėlis, džiūvėsėliai, karis, kiaušinio trynys, krakmolas, malta mėsa, pievagrybiai.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų