Troškinta vištiena su voveraitėmis

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

1 kg vištienos filė;
0,5kg pomidorų;
0,5 l voveraičių;
0,5 kg agurkų;
2 paprikos;
1 svogūnas;
saldžiarūgštis padažas arba aštrus (bet koks);
50 g sviesto arba porą šaukštų aliejaus.

Gaminimas

Vištieną supjaustyti grežinėliais, ją apkepti svieste arba aliejuje, susipjaustyti pomidorus nedideliais grežinėliais, agurkus juostelėmis, papriką juostelėmis, svogūną smulkiai. Kai vištienos filė apkepa, tada sudėti voveraites ir jas apkepti kartu su vištiena, po to sudėti pjaustytą svogūną, šiek tiek viską dar pakepti. Galiausiai sudėti agurkus, pomidorus, papriką, viską sumaišyti ir supilti mažą indelį saldžiarūgščio padažo.Kas mėgsta galima ir aštraus. Viską patroškinti 15 min. Siūlyčiau valgyti su ryžiais.

Gairės: Vištienos filė, pomidorai, voveraitės, agurkai, paprika, svogūnas, sviestas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kiaulienos kepsniai
Kiauliena baltame vyne
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų