Aštri vištienos sriuba

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

 0,5 - 1 kg vištienos filė;
1 svogūnas;
lauro lapai;
juodieji pipirai;
kvapnieji pipirai;
druska;
indelis konservuotų jūros kopūstų;
3-5 nedideli konservuoti jalapeno pipirai;
~20 g džiovintų baltųjų kinietiškų "Fungus" grybų.

Gaminimas

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui. Tada iš vištienos filė, svogūno, lauro lapų, juodųjų ir kvapniųjų pipirų bei druskos išverdame norimo stiprumo buljoną.Iš buljono išgraibome vištieną. Pusę suplėšome ,,siūlais", pusę
atidedame kokiam kitam patiekalui. Į buljoną suverčiame išmirkusius baltuosius "Fungus" grybus, konservuotus jūros kopūstus ir jalapeno pipirus. Verdame kokias 45 minutes Išpilstome sriubą į dubenis ar sultinio puodelius, suberiame vištienos "siūlus", pagardiname grietine.

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Pomidorų sriuba
Daržovių sriuba su pievagrybiais
 
 
 
Pomidorų sriuba

Pomidorų sriuba

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį. Susmulkinti česnakus ir pakepinti...

Gairės: česnakas, grietinė, pipirai, druska, cukrus, petražolės, mocarela, batonas, sviestas, čiobreliai, raudonėliai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų