Svogūnų sriuba

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

3 litrai vandens;
2 kubeliai sultinio;
2 bulvės;
1 morka;
2 kiaušiniai;
5 svogūnai;
1 šaukštas miežinių kruopų;
3 šaukštai krapų;
juodieji pipirai pagal skonį;
1 šaukštas sviesto.

Gaminimas

Bulves ir morkas nulupame. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka ir sudedame į vandenį virti. Įdedame šaukštą miežinių kruopų, tada svieste pakepiname žiedeliais supjaustytus svogūnus. Juos supilame į sriubą. Įberiame truputį pipirų. Įdedame susmulkintus sultinio kubelius. Įpjaustome išvirtą kiaušinį. Pabaigoje įdedame smulkiai pjaustytus krapus.

Gairės: vanduo, bulvės, sultinys, morka, svogūnai, miežinės kruopos, krapai, juodieji pipirai, sviestas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Pavasarinė kukulynė
Bulvių sriuba su žirneliais
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų