Su alumi marinuotas kiškis

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Vidutinio dydžio kiškis;
125 g rūkytų lašinių;
3 šaukštai margarino;
1 šaukštelis druskos;
0,5 šaukštelio pipirų;
2 stiklinės sultinio;
1 stiklinė grietinėlės;
3 buteliai alaus.

Gaminimas

Išdarinėtą kiškį užpilkite alumi ir laikykite 2 dienas. Tada nusausinkite ir prismaigstykite juostelėmis supjaustytų lašinukų. Taip paruoštą kiškį apkepkite keptuvėje su įkaitusiu margarinu. Apkeptą kiškį perdėkite į puodą, užpilkite sultiniu, įdėkite druskos, pipirų ir uždengę troškinkite, kol mėsa visiškai suminkštės. Neapsemtas vietas protarpiais palaistykite susidariusiomis sultimis. Baigdami troškinti supilkite pašildytą grietinėlę ir truputį pakaitinkite. Patiekite su aštriu padažu, kopūstų salotomis, bruknių kompotu.

Gairės: Vidutinio dydžio kiškis, rūkyti lašiniai, margarinas, druska, pipirai, sultinys, grietinėlė, alus.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kepta višta su džiovintais vaisiais
Kepta antis su mandarinais
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų