Šernienos troškinys

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 kg šernienos;
2 didesnės morkos;
3 didesnės bulvės;
1 cukinija;
druska ir prieskoniai pagal skonį;
100 ml sauso vyno.

Gaminimas

Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Mėsą apkepiname svieste, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukiniją ir šiek tiek apkepintas svieste morkas, supilame vyną. Viršų pabarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.

Gairės: Šerniena, morkos, bulvės, cukinija, druska, prieskoniai, sausas vynas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Paella
Troškinti grybai su bulvėmis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų