Sūrio sriuba

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

2 šaukštai aliejaus;
1 kg kiaulienos faršo;
800 g lydytas tepamas suris;
4 poros;
4 l vandens;
1 gabalėlis vištienos sultinio (galima ir grybu).

Gaminimas

Visą faršą reikia apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus, ant mažos ugnies, kol apskrus.

Supjaustyti poras griežinėliais, dėti į puodą su vandeniu ir sultiniu (galima sultinį ir prieš pabaigą), virti apie 1 valanda. Po to sudėti apkepintą faršą ir lydytą sūrį. Dar virti apie 20 min maišant, kad neprisviltu sūris.

Patiekiant galima užsibarstyti džiovintų kubeliais batono gabalėliu.

Gairės: aliejus, kiaulienos faršas, lydytas tepamas, sūris, poros, vanduo, vištienos sultinys.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Sriuba "vaikų džiaugsmas"
Čili sriuba
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų