Plovas

Įvertinimas: 3 / 5

Ingredientai

100 ml aliejaus;
1 kg kiaulienos;
3 morkos;
300 g ryžių;
svogūnas.

Gaminimas

Mėsą supjaustykite kubeliais ir paprieskoniuokite aštriais mėsos prieskoniais. Dėkite į keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Įpilkite truputį vandens ir uždengę troškinkite apie 20 min. Tada sudėkite stambiai tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustyta svogūną.Uždenkite ir troškinkite toliau. (nemaišykite, lai viskas sluoksniuotai ir troškinasi). Supilkite sausus ryžius ir užpylę vandens tiek, kad apsemtų ryžius, uždenkite. Dar troškinkite tol, kol neliks vandens, o ryžiai išbrinks. Uždėkite pomidorų padažo ir užberkite ryžių prieskonių. Išjunkite ir viską išmaišykite. Patiekite su daržovėmis.

Gairės: aliejus, Kiauliena, morkos, ryžiai, svogūnas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Įdaryti vamzdiniai makaronai
Sojos užkepėlė
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų