Apelsinų skonio upėtakis

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 šaukštas aliejaus;
4 šaukštai apelsinų sulčių;
1 stiklinė česnako;
1 šaukštas sojos padažo;
4 gabalėliai upėtakio be odos.

Gaminimas

Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.

Gairės: aliejus, apelsinų sultys, česnakas, sojos padažas, upėtakis be odos.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Klasikinis čenakas
Aštri mėsytė
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų