Klasikinis čenakas

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

10 bulvių;
6 šaukštai grietinės;
1 kg kiaulienos sprandinės;
2 morkos;
1 šaukštas taukų.

Gaminimas

Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą, pipirą ir gabalėlį taukų (jei mėsa ne liesa, taukų nedėkite). Pridėkite mėsos su daržovėmis. Įpilkite vandens po pusę stiklinės ir dėkite į orkaitę kepti. Apie 40 min. Išėmę uždekite šaukštą grietinės ir šaukštą pomidorų padažo.

Gairės: bulvės, grietinė, kiaulienos sprandinė, morkos, taukai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Bulviniai blynai su dešrelėm
Apelsinų skonio upėtakis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų