Pica "Havajų"

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

2 šaukštai aliejaus;
pusė arbatinio šaukštelio cukraus;
1 arbatinis šaukštelis druskos;
200 g fermentinio sūrio;
1 indelis konservuotų ananasų;
200 g kumpio arba rūkytos krūtinėlės;
20 g mielių;
250 g miltų;
5 šaukštai pomidorų padažo;
160 ml vandens.

Gaminimas

Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į skardą. Ištepame visą pomidorų padažo ir majonezo mišiniu. Pabarstome tarkuotu sūriu. Sudedame gabalėliais pjaustytą mėsytę ir ananasus. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.

Gairės: aliejus, pica, cukrus, druska, fermentinis sūris, konservuoti ananasai, rūkyta krūtinėlė, mielės, miltai, pomidorų padažas, majonezas, vanduo.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Namie kepta pica
Bulviniai blynai su dešrelėm
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų