Kepta menkė tešloje

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

4 skiltelės česnako;
1 citrina;
2 kiaušiniai;
2 menkės;
100 g miltų;
prieskoniai.

Gaminimas

Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku.

Kiaušiniai išplakami, suberiami miltai ir supilama 0,5 stiklinės vandens, pabarstome druskos ir mėgstamų prieskonių.

Menkė apvoliojama tešloje ir dedama kepti į įkaitintą keptuvę.

Papjaustome citrinos, o žievelę per smulkę tarką patarkuojame ant žuvies.

Gairės: česnakas, citrina, kiaušiniai, menkės, miltai, prieskoniai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Lydekai paliepus
Namie kepta pica
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų