Lydekai paliepus

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 pakelis Santa maria žuvies prieskonių;
2 kg upėtakio;
2 morkos;
3-5 bulvės;
3 svogūnai;
2 skiltelės česnako;
Daumantų majonezas (su krapais);
1 citrina.

Gaminimas

Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei arbatiniu šaukšteliu druskos.

Tada susipjaustom bulves šiaudeliais, svogūnus griežinėlias, susmulkinam česnaką, morkas sutarkuojam smulkiai. Viska sumaišom su puse indelio majonezo ir sukemšam į upėtakį. Citriną supjaustome griežinėliais ir įpjovę nugarą kas 2 cm susmeigiam į upėtakį. Uždengiam folija ir kepame 180 C apie 1 h 45 min.

Gairės: Santa maria žuvies prieskoniai, upėtakis, morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, Daumantų majonezas, citrina, druska.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Troškinti vištų skrandukai
Kepta menkė tešloje
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų