Įdaryta paprika

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 vidutinio dydžio paprika;
200 g faršo;
2 - 3 šaukštai konservuotų kukurūzų;
truputis svogūno (jei mėgstate);
šaukštas majonezo;
šaukštelis pomidorų padažo;
truputis tarkuoto fermentinio sūrio.

Gaminimas

Paprika perpjauti per pusę, išvalyti vidų ir nublanširuoti karštu vandeniu, arba fritiurinėje su įkaitusiu aliejumi. Faršą pakepinti kartu su svogūnu, įdėti prieskonių, galima išspausti česnako. Į paruošta faršą įmaišyti konservuotus kukurūzus. Tokį įdarą sudėti į paruoštas paprikos puseles, ant viršaus pabarstyti tarkuoto fermentinio sūrio. Dėti į orkaitę, arba į mikrobangę, kad išsilydytų sūris. Padažui majonezą sumaišyti su pomidorų padažu.

Tinka valgyti tiek su virtomis bulvėmis, tiek su salotomis.

Gairės: paprika, faršas, konservuoti kukurūzai, svogūnas, majonezas, pomidorų padažas, fermentinis sūris.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Bulvinė pica
Vištienos kepsnys ''ZARA''
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų