Tortilija su daržovėm ir mėsa

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

2 skiltelės česnako;
faršas;
3 šaukštai pomidorų padažo;
krapai;
3 šaukštai majonezo;
pekino salotos;
petražolės;
1 pomidoras
sūris;
1 svogūnas;
4 tortilijos;
2 vakuoti agurkai.

Gaminimas

Ant keptuvės pakepiname faršą su svogūnu, petražolėmis, krapais ir pomidorų padažu. Susipjaustome pekino salotą, agurkus, pomidorus ir išmaišome kaip salotoms. Tada ant tortilijos užtarkuojame sūrio ir įdedame į orkaitę ar mikrobangę, kad išsilydytu. Išėmus iš mokrobangės išilgai dedame pakepinta faršą, ant viršaus salotų ir užpilame paruoštu padažu (t.y. majonezą, kad butu skystesnis praskiesti vandeniu ir įtrinti česnako). Viska sudėjus, sulankstome kaip kebabą ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę. Galima sulanksčius paplotėlį persmeigti dantų krapštukais, kad neišsiskirtu.

Gairės: česnakas, faršas, pomidorų padažas, krapai, majonezas, pekino salotos, petražolės, pomidoras, sūris, svogūnas, tortilijos, vakuoti agurkai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Bulvių - grybų apkepas
Įdaryti baklažanai
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų