Vištienos ir daržoviu troškinys

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 brokolis;
bulvės;
1 skiltelė česnako;
1 kalafijoras;
krapai;
petražolės;
5 morkos;
1 svogūnas arba poras;
4 vakuoti arba rauginti agurkai;
vištienos krūtinėlė.

Gaminimas

Į kubeliais supjaustytą vištieną dedame šaukštą majonezo, bei vištienos prieskonių. Tada vištieną paskirstome skardoje. Ant vištienos dedame kalafijorą ir brokolį (nereikia smulkiai pjaustyti), bei supjaustytą agurką. Ant viršaus svogūną arba pora smulkiai pjaustytą, bei pabarstyti petražolėmis ir krapais. Kubeliais supjaustytas bulves apibarstyti druska ir pipirais, išmaišyti ir vėl dėti sluoksnį. Morkas sutarkuoti per burokinę tarką ir uždėti ant bulvių. Paruošus kečupo, majonezo bei česnako masę užtepti ant morkų. Visus produktus dedame sluoksniais. Pašauname i orkaite ir 200-220 laipsnių keptuvėje kepame, kol iškeps vištiena. Galima baigiant kepti ant viršaus užtarkuoti lydyto sūrio.

Gairės: brokolis, bulvės, česnakas, kalafijoras, krapai, petražolės, morkos, svogūnas, poras, rauginti agurkai, Vištienos krutinėlė.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
Bulvių plokštainis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų